Brigitte Macron και Μπέτυ Μπαζιάνα μαγνήτισαν τα βλέμματα (Photos)

22:35 7/9/2017 - Πηγή: iPop
Η Brigitte Macron, συνοδευόμενη από την Μπέτυ Μπαζιάνα μαγνήτισαν τα βλέμματα κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, το ΙΣΝ αλλά και την Πνύκα και το Προεδρικό Μέγαρο!

Οι δυο Πρώτες Κυρίες, ξεναγήθηκαν από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αθηνών, Ελένη Μπάνου, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με την 64χρονη σύζυγο του Γάλλου Προέδρου να λέει ενθουσιασμένη πως είναι «μια ευλογημένη μέρα από τους θεούς».

Η

Πρώτη Κυρία της Γαλλίας κατά την επίσκεψη της στον Παρθενώνα εξομολογήθηκε πως ήταν όνειρο ζωής να έρθει στην Αθήνα.

Κατά την ξενάγηση της στον Παρθενώνα, η Μπέτυ Μπαζιάνα είπε στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας πως λείπουν μάρμαρα από τον Παρθενώνα και είναι μείζονος σημασίας να επιστρέψουν στη χώρα μας, με την Brigitte να απαντά πως το γνωρίζει.

«Είναι η πρώτη μου επίσημη επίσκεψη στη χώρα σας και έχει τη σημασία του αυτό. Είναι πολύ μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και για την υποδοχή» είπε η κα. Macron.

Η εμφάνιση της 64χρονης συζύγου του Γάλλου Προέδρυ μαγνήτισε ιδιατέρως τα βλέμματα ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έδωσαν μεγάλη προσοχή στην τσάντα του γαλλικού οίκου Louis Vuitton, Capucines, στο χρώμα του λευκού, η οποία κοστίζει περίπου 6.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες επισκέφτηκαν το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους ώστε η κα Macron να γνωρίσει τη σύγχρονη Ελλάδα στο «πρόσωπο» ενός μοντέρνου μνημείου αρχιτεκτονικής, το εμβληματικό κτήριο του Ρέντσο Πιάνο -Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΣΝ), στο οποίο φιλοξενούνται η Εθνική Λυρική Σκηνή και η Εθνική Βιβλιοθήκη.

Μάλιστα, στον κήπο του ΚΠΣΝ η κ. Μπαζιάνα δέχτηκε με την κα Macron πέντε νέους Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι εργάζονται σε δημόσια Ερευνητικά Κέντρα και Πανεπιστήμια της χώρας και των οποίων το ερευνητικό έργο έχει αναγνωριστεί και βραβευθεί από την παγκόσμια ερευνητική κοινότητα.

Στη συνέχεια του προγράμματος της πρώτης μέρας της επίσκεψης του Προεδρικού ζεύγους η κα Macron μαζί με την κα Μπαζιάνα βρέθηκαν στον λόφο της Πνύκας και γι ακόμα μία φορά -μέσα στην ίδια μέρα- μας εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους:

Στο τέλος της ημέρας οι δύο κυρίες συνόδευσαν τους συντρόφους τους στο Προεδρικό Μέγαρο στο επίσημο δείπνο το οποίο παρέθεσε ο Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμή του Emmanuel Macron, κλέβοντας γι ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Photos: Γ.Τ. Πρωθυπουργού / Andrea Bonetti, INTIME NEWS/ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Το άρθρο Brigitte Macron και Μπέτυ Μπαζιάνα μαγνήτισαν τα βλέμματα (Photos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα