Bo: «Έφυγε το φιλαράκι μου»

13:31 22/4/2017 - Πηγή: iPop

Ιδιαίτερα στεναχωρημένος εμφανίζεται ο Bo στο trailer του νέου επεισοδίου του Survivor, μετά την αποχώρηση του Λάμπρου Χούτου τον οποίο είχε ψηφίσει ο ίδιος ο ράπερ για υποψήφιο προς αποχώρηση.

«Έγινε το χειρότερο σενάριο, έφυγε το φιλαράκι μου ο Χούτος» λέει ο Bo εμφανώς στεναχωρημένος ενώ προσθέτει όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο ότι«ήταν σαν να ψήφιζα τον εαυτό μου» .

Οι δύο ομάδες θα συμβιώσουν στην ίδια παραλία αλλά σε διαφορετικές καλύβες όπως θα δούμε στην συνέχεια, σύμφωνα με τους

κανόνες του παιχνιδιού που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Ανυπομονούμε όλοι να μάθουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζονται, πως θα εξελιχθούν οι σχέσεις των δύο ομάδων καθώς και τι στάση θα κρατήσουν οι μαχητές προς τον πρώην συμπαίκτη τους, τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Αλλά πριν από όλα αυτά ανυπομονούμε εμείς αλλά και οι παίκτες, για το μεγάλο πάρτι ένωσης με τις αμέτρητες εκπλήξεις που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Εσείς ποιος λέτε να κερδίσει στον διαγωνισμό τραγουδιού; Προσωπικά, πιστεύω ο Μάριος (όπως λέει η προφητεία αχαχαχ..)

Δεν ξέρω τι έχετε εσείς να πείτε αλλά το video Μιλάει από μόνο του!

Το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού δεν κρατάνε μόνο οι παίχτες που παραμένουν στο παιχνίδι αλλά και όσοι αποχώρησαν, οπότε αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιώργος Μανίκας, κολλητός φίλος του Στέλιου Χανταμπάκη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μαζί με τον Στέλιο!

Ναι γύρισε Ελλάδα, και οι φωτογραφίες είναι ξεκαρδιστικές καθώς ο ίδιος του ο φίλος τον αποκαλεί «διπρόσωπο φίδι» με έναν πολύ χιουμοριστικό τόνο πάντα.

Γύρισες ε; @stelioshantampakis (θα σε γλεντάω μέχρι το Survivor 10) #xanda #mani

A post shared by giorgos manikas (@giorgosmanikas) on Apr 21, 2017 at 3:48pm PDT

Στον πλανητάρχη λιγότερη προστασία είχανε…ολόκληρη ομάδα μισθοφόρων πλήρωσα για να αποφύγουμε το εξαγριωμένο πλήθος που ζητούσε το κεφάλι του φιδιού… (θα σε γλεντάω για 2.5 χρόνια διορόσωπο φίδι) @stelioshantampakis @kokoskostas @dimitris_alexandrou @olgapiliaki

A post shared by giorgos manikas (@giorgosmanikas) on Apr 21, 2017 at 3:42pm PDT

The post Bo: «Έφυγε το φιλαράκι μου» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα