Πανικός επικρατεί στη Βενεζουέλα | Πάνω από 20 νεκροί (Video)

12:57 22/4/2017 - Πηγή: iPop

Πανικός επικρατεί στη Βενεζουέλα | Πάνωκαθώς πλέον ο απολογισμός δείχνει ότι υπάρχουν πάνω από 20 νεκροί με τους αστυνομικούς να ανοίγουν πυρ ενάντια στους διαδηλωτές.

Ακόμα μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε στη Βενεζουέλα με τους διαδηλωτές να λεηλατούσαν μαγαζιά για να βρούν είδη πρώτης ανάγκης και φαγητό
και τους αστυνομικούς να ανοίγουν πυρ. Από την Πέμπτη (20/4) μέχρι σήμερα (Σαββατο

22/4) πάνω από 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις σκληρές συγκρούσεις κατά της κυβέρνησης Μaduro.

Να σημειωθεί πως μόνο χθες Παρασκευή (21/4) τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εν μέσω διαδηλώσεων, καταστολής και πλιάτσικου καταστημάτων για φαγητό.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι περισσότεροι θάνατοι σημειώθηκαν στην περιοχή Ελ Βάγιε, κοντά στη στρατιωτική βάση του Καράκας, όπου δεκατρείς άνθρωποι, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, έπαθαν ηλεκτροπληξία, στην προσπάθειά τους να αρπάξουν ψωμί από έναν φούρνο με ηλεκτροφόρα σύρματα.

Από τη μια πλευρά, οι πολιτικοί της αντιπολίτευσης κατηγορούν την κυβέρνηση Maduro πως, ενώ χρησιμοποιεί δακρυγόνα κατά των διαδηλωτών, δεν κάνει τίποτα για τη λεηλασία των επιχειρήσεων. Από την αντίπερα όχθη, η κυβέρνηση «δείχνει» ένοπλες ομάδες, κατευθυνόμενες από την αντιπολίτευση, ως υπεύθυνες για την επίθεση με αέριο στο μαιευτήριο και για τις ταραχές.

Για σήμερα, Σάββατο, η αντιπολίτευση κάλεσε όσους αντιδρούν στην πολιτική του Maduro να πραγματοποιήσουν μια «σιωπηρή» πορεία διαμαρτυρίας στο Καράκας για να αποτίσουν φόρο τιμής σε όσους σκοτώθηκαν στις ταραχές.

The post Πανικός επικρατεί στη Βενεζουέλα | Πάνω από 20 νεκροί (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα