Apple’s iMessage bug: Τι είναι και πως το διορθώνεις

14:31 23/5/2014 - Πηγή: iPop

Τα imessages σου έχουν λύσει τα χέρια ή βασικότερα σε έχουν βοηθήσει να σταματήσεις να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου. Εδώ και μέρες όμως άλλαξες συσκευή και το κινητό σου έχει σταματήσει να λαμβάνει μηνύματα. Όχι, δεν σε ξέχασαν οι φίλοι σου, υπάρχει ένα bug το οποίο ενώ όλα φαίνονται πως έχουν πάει κανονικά και το μήνυμα έχει παραδοθεί στο κινητό σου, το κινητό σου δεν το λαμβάνει ποτέ γιατί πλέον δεν έχεις iphone για να μπορείς να λάβεις imessages!

Apple’s iMessage bug:
Τι είναι και πως το διορθώνεις

Όταν στέλνεις ένα μήνυμα ή φωτογραφία σε συσκευή iOS με χρήση των iMessage, η συσκευή ανιχνεύει αν ο παραλήπτης χρησιμοποιεί τα iMessage. Αν είναι χρήστης τους η Apple στέλνει κανονικά το μήνυμα μέσω διαδικτύου, αν δεν είναι χρήστης το στέλνει σαν απλό SMS ή MMS.

Όλα καλά μέχρι εκεί, εκτός και αν έχεις αφήσει στην άκρη την iOS συσκευή και ΄χεις κρατήσει τον ίδιο αριθμό! Τότε η Apple συνεχίζει να σε υπολογίζει ως iMessage user, και στέλνει καθ αυτό τον τρόπο τα μηνύματα σε σένα αλλά εσύ δεν μπορείς να τα λάβεις!

Υπάρχουν δύο τρόποι για να λυθεί το πρόβλημα, είτε πριν αλλάξεις συσκευή να απενεργοποιήσεις την επιλογή iMessage ή να στείλεις email στην Apple ή να πάρεις τηλέφωνο στο Apple Support δίνοντας τους το iCloud ID σου και να ενημερώσεις ότι δεν είσαι, πλέον, κάτοχος iOS συσκευής οπότε να μην σου έρχονται τέτοιου είδους μηνύματα! (που ξέρεις μπορεί να σου δώσουν καμία συσκευή δώρο για να σε πείσουν να επιστρέψεις στην εταιρεία!)

The post Apple’s iMessage bug: Τι είναι και πως το διορθώνεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα