6.000 άνθρωποι τραγουδούν το Heroes για γιατρούς και νοσηλευτές (Video)

20:26 21/4/2020 - Πηγή: iPop

6.000 άνθρωποι τραγουδούν το Heroes του David Bowie από πολλές διαφορετικές χώρες και προκαλούν συγκίνηση. Το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο! 

Η πανδημία του κορονοϊού απαιτεί καινοτομία, δημιουργικότητα και φαντασία. Έτσι λοιπόν το Pub Choir, που ξεκίνησε στο Μπρίσμπεϊν το 2017, έχει μετατραπεί σε Couch Choir και έχει εξελιχθεί σε κίνημα που ενώνει ανθρώπους που ζουν σε πόλεις και κωμοπόλεις όλου του

κόσμου. Επειδή, όμως, οι άνθρωποι δεν μπορούν να μαζεύονται στις pub και να τραγουδούν, χιλιάδες άνθρωποι τραγουδούν όλοι μαζί από το σπίτι τους το ίδιο ακριβώς τραγούδι.

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, μπορεί να ακούγεται ακατόρθωτο, όμως είναι πραγματικότητα. Περίπου 6.000 άνθρωποι τραγουδούν το Heroes του David Bowie από 45 διαφορετικές χώρες του κόσμου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Pub Choir.

Πάνω από 6.000 άνθρωποι από 45 διαφορετικές χώρες όλου του κόσμου υπέβαλαν βίντεο σε τρεις ημέρες για να τραγουδήσουν ένα τραγούδι, το οποίο είναι αφιερωμένο σε όλους τους ήρωες της πρώτης γραμμής που μας κρατούν ασφαλείς.

Πράξεις καλοσύνης απ’ όλο τον κόσμο μέσα στην πανδημία! 

“Μπορούμε να γίνουμε ήρωες, μόνο για μια μέρα” τραγουδούν όλοι μαζί και καθένας από το σπίτι του, στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης, αλλά και συμπαράστασης σε γιατρούς και νοσηλευτές όλου του κόσμου που μάχονται καθημερινά κατά της πανδημίας του κορονοϊού για να κρατήσουν όλους εμάς ασφαλείς, αφήνοντας πίσω τους προσωπική ζωή κι άλλες οποιεσδήποτε υποχρεώσεις.

Η επεξεργασία του βίντεο έγινε από το Sleepy Mountain Films.

Όλος ο κόσμος ενώνεται, γίνεται μια γροθιά και το τραγουδάει το το Heroes του David Bowie, προκαλώντας θαυμασμό και ρίγος. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και ιδιαίτερα συγκινητικό. Δες κι εσύ το βίντεο που δημιουργήθηκε χάρη σε όλους αυτούς τους 6.000 ανθρώπους και την προθυμία τους.

Τέτοιες όμορφες κινήσεις και πρωτοβουλίες που στηρίζονται στην αγάπη και τη συμπαράσταση του κόσμου απέναντι σε όλους όσους μάχονται για να παραμείνουμε εμείς υγιείς και ασφαλείς μπορούν να είναι το λιγότερο αξιέπαινες και θαυμαστές.

Δες ακόμα:

Νίκος Αλιάγας και 350 διάσημοι Γάλλοι τραγουδούν για γιατρούς και νοσηλευτές (Video)

Το άρθρο 6.000 άνθρωποι τραγουδούν το Heroes για γιατρούς και νοσηλευτές (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα