Δέσποινα Βανδή: Ο Ντέμης Νικολαΐδης, η «κόντρα» με την Βίσση και η αρχή της καριέρας της (Video)

17:36 21/4/2020 - Πηγή: iPop

Η Δέσποινα Βανδή στο «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε για όλα με τον Νίκο Χατζηνικολάου, για το όνομά της τα πρώτα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, τη γνωριμία με τον Ντέμη Νικολαΐδη, αλλά και την Άννα Βίσση

Η Δέσποινα Βανδή στο «Ενώπιος Ενωπίω» αρχικά ανέφερε κάτι που πολλοί δεν ήξεραν, ότι άλλαξε το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή, διότι τον πρώτο χρόνο τραγουδούσε κρυφά στην Θεσσαλονίκη

και φοβόταν μην το μάθουν οι γονείς της. Μάλιστα η τραγουδίστρια είπε πως στην αρχή την έλεγαν Έλλη Μαρά, αλλάζοντας και το μικρό όνομα και το επίθετο, αναφέροντας πως «Μετά είπα να το κόψω το Έλλη γιατί συστηνόμουν αλλιώς, με φώναζαν αλλιώς και γυρνούσα κατά βάση στο Δέσποινα. Είπα να κρατήσω αυτό γιατί δεν ήταν ωραία πράγματα αυτά. Με «βάφτισε» Βανδή ο κύριος Μάτσας, στη Minos».

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε φυσικά και για τον αγαπημένο της Ντέμη Νικολαΐδη, αποκαλύπτοντας πως πως η πρόταση γάμου από τον Ντέμη Νικολαΐδη ήρθε με την μορφή διαγγέλματος, όπου η τραγουδίστρια άκουσε τον ποδοσφαιριστή να της λέει πως παντρεύονται. Στην εκπομπή μίλησε για πρώτη φορά και ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφερόμενος σε αυτά τα 21 χρόνια με τη Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή στο «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε και για πολλά ακόμα, μεταξύ των οποίων ήταν και η «κόντρα» με την Άννα Βίσση, αλλά και για τον Φοίβο. Αναφορικά με τον τελευταίο η τραγουδίστρια τόνισε πως ο κύκλος με τον Φοίβο είχε ολοκληρωθεί και η ίδια ένιωθε να πνίγεται και να θέλει να τραγουδήσει κομμάτια κι άλλων συνθετών, λέγοντας πως «Στο τέλος της συνεργασίας με τον Φοίβο ο Γιώργος Θεοφάνους μου πρότεινε να πω τον Θυμό. Δεν το έκανα, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή αλλά ήθελα να το πω αυτό το κομμάτι. Τον έχω καλά μέσα μου τον Φοίβο, πορευτήκαμε μαζί βήμα βήμα».

Τι είπε ακόμα η Δέσποινα Βανδή για την Άννα Βίσση;

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να μιλήσει για αυτή την «κόντρα», που δεν είχε ποτέ βάση για την ίδια, ενώ τόνισε πως θα συνεργαζόταν με μεγάλη χαρά μαζί της, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα.

Διάβασε ακόμα:

Θα έπρεπε να μιλάνε όλοι για τα παιδιά τους όπως η Βανδή

Το άρθρο Δέσποινα Βανδή: Ο Ντέμης Νικολαΐδης, η «κόντρα» με την Βίσση και η αρχή της καριέρας της (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα