Οι χαρακτήρες του The Lion King όπως δεν τους έχεις ξαναδεί! (Photos)

19:06 21/4/2020 - Πηγή: iPop

Οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες του The Lion King άλλαξαν φιγούρες και μεταμορφώθηκαν χάρη σ’ ένα καλλιτέχνη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. 

Ο Marco The Artist, είναι ένας γραφίστας της Νέας Υόρκης που βρίσκεται πίσω από αυτήν τη νέα έκδοση των χαρακτήρων από το κινούμενο σχέδιο The Lion King

που τόσος κόσμος έχει αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια. Από πολύ μικρή ηλικία, αυτός ο καλλιτέχνης αντιμετώπιζε προβλήματα με το να βρει μια ισορροπία μεταξύ της αγάπης του για την τέχνη και των άλλων ευθυνών του, έως ότου ένας δάσκαλος τον βοήθησε να βρει το δρόμο του. Αποφάσισε να σπουδάσει γραφιστική στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να εργαστεί στη Disney. Αργότερα, μετακόμισε στην Καλιφόρνια, όπου αποφάσισε να ξεκινήσει το έργο του “Masterminds Connect”, ένα μέρος όπου οι δημιουργικοί άνθρωποι μπορούν να ενώσουν και να βελτιώσουν τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, ο καλλιτέχνης αυτός αποφάσισε να αλλάξει λίγο τους χαρακτήρες του The Lion King, δίνοντάς τους μια πιο «ανθρώπινη» πινελιά. Σίγουρα το The Lion King βρίσκεται ανάμεσα στα αγαπημένα κινούμενα σχέδια πολλών κι ίσως να μην είναι για όλους τόσο εύκολο να δουν από μια τελείως διαφορετική οπτική γωνία τους χαρακτήρες του The Lion King. Όμως, το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο, πρωτότυπο κι εντυπωσιακό. Σίγουρα μια ματιά αξίζει!

Ο Μουφάσα φαίνεται να έχει υιοθετήσει ένα απλό στυλ με γυαλιά. 

View this post on Instagram

You’re walking to slow. You must Mufasa. Dear Diary, Day 7 of Quarantine. I’m drawing animals with human bodies. Send help. I’ve been watching #Beastars on #netflix It’s very strange but really good haha. Please someone stop me before its too late and I start writing actual stories. . . . . . #timelapse#procreate#procreate5#scar#anime#blackanime#netflixoriginal#tlk#thelionking#furry#furries#illustration#characterdesign#animation#disneyplus

A post shared by Marco The Artist

Keywords
Τυχαία Θέματα