6 στάδια πριν τον γάμο, εσείς σε ποιο στάδιο είστε;

14:08 11/4/2017 - Πηγή: iPop

Οι σχέσεις περνάνε διάφορες φάσεις. Δεν γνωρίζεις απλά κάποιον και την επόμενη μέρα βρίσκεσαι με λευκό φόρεμα, ένα μπουκέτο λουλούδια και κουμπάρους στα σκαλιά της εκκλησίας! Κάνεις μία σχέση και ξεκινάς ένα ταξίδι με άγνωστο προορισμό!

Μέχρι να φτάσεις στον γάμο και τα κουφέτα υπάρχουν μερικά βήματα τα οποία σε οδηγούν στο σημείο της δέσμευσης και όλα έχουν τις δικές τους προκλήσεις και εκπλήξεις.

Διάβασε παρακάτω τα 6 στάδια που υπάρχουν πριν τον γάμο. Εσείς σε ποιο στάδιο είστε;

Διαβάστε τα στάδια παρακάτω:Δηλώνετε «σε σχέση»

Έρχεται η στιγμή μετά από μερικά ραντεβού,

της πολυπόθητης «συζήτησης». Σε αυτήν την συζήτηση μιλάτε για εσάς και αν θέλετε να το επισημοποιήσετε.

Τον φέρνεις σπίτι σου

Ανεξαρτήτως αν μένεις με τους γονείς σου ή με τους φίλους σου το σπίτι σου είναι εκεί που ανήκει και η καρδιά σου. Αν φέρεις τον σύντροφο σου στο σπίτι σου, αυτό δηλώνει πολλά σχετικά με το πόσο σοβαρά το βλέπεις. Αν γνωρίσει τος γονείς σου και πάνε όλα καλά, αυτή είναι μία καλή αρχή.

«Ξεχνάς» την οδοντόβουρτσα σου

Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι! Τον έχεις αφήσει να δει τα αχτένιστα μαλλιά σου και το xl πρωινό μπλουζάκι σου.

Μη ξεχνάς άλλωσε πως δεν έχει σημασία με ποιον θες να περάσεις το βράδυ σου αλλά με ποιον θες να περάσεις το πρωινό σου.

Συγκατοίκηση

Σε μία συγκεκριμένη φάση, πρέπει να γίνει και αυτό. Μία ρομαντική και συναρπαστική κίνηση που θα κάνει την ζωή σας χίλιες φορές πιο εύκολη … ή πιο δύσκολη, αλλά στο σενάριο του «πιο δύσκολη» καλύτερα να χωρίσεις και όχι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αναφέρετε την λέξη «γάμος»

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν έχετε αναφέρει αυτήν την λέξη ήδη, αλλά το επόμενο θέμα που θα ακολουθήσει αν το κάνατε είναι αυτό με το άσπρο φόρεμα και τις επακόλουθες διακοπές.

Υιοθετείτε ένα κατοικίδιο μαζί

Ένα ζωάκι είναι σαν ένα μωράκι, με μεγάλη διαφορά το ότι δεν μιλάει ποτέ (τα γαυγίσματα δεν μετράνε) και δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς εσένα με΄χρι το τέλος της ζωής του.

Με λίγα λόγια… είναι μεγάλη δέσμευση!

Πρέπει να συζητήσετε σχετικά με το τι θα το ταΐζετε, πως θα το μεγαλώσετε που θα το πηγαίνετε βόλτα. Αυτά είναι πράγματα που μόνο ενήλικες μπορούν να κάνουν, και πρέπει να τα κάνεις με κάποιον που εμπιστεύεσαι.

Αν, λοιπόν, έχετε περάσει αυτές τις φάσεις και είστε χαρούμενοι μαζί τότε μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα!

…πρόταση μας, να μην ακούς αυτούς που λένε ότι πρέπει να παντρευτείς αφού σου έχει φύγει ο «έρωτας»…..

The post 6 στάδια πριν τον γάμο, εσείς σε ποιο στάδιο είστε; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα