5+1 τρόποι να ταξιδέψεις στη Γαλλία χωρίς να φύγεις απ’ το σπίτι!

21:04 21/4/2020 - Πηγή: iPop

Η Γαλλία είναι υπέροχη και μπορεί να σε μαγέψει στο λεπτό. Δυστυχώς, όμως, ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να την επισκεφθείς και να την ανακαλύψεις όπως θα ήθελες. Ωστόσο, σου έχουμε τη λύσει για το πώς να ταξιδέψεις στη Γαλλία από το σπίτι σου! 

Ίσως να σου ακούγεται περίεργο και παράξενο, όμως κατά βάθος είναι υπέροχο. Μπορείς να ταξιδέψεις στη Γαλλία

μ’ έναν διαφορετικό τρόπο, που σίγουρα δεν είναι ο συνηθισμένος ούτε αυτός που προτιμάς, όμως θα σε κάνει να γνωρίσεις καλύτερα την όμορφη αυτή χώρα, να την αγαπήσεις και να είσαι και πιο προετοιμασμένος για το επόμενό σου ταξίδι εκεί!

Πώς να ταξιδέψεις στη Γαλλία από το σπίτι;Τι να φας;

Θα ήταν αδύνατο να μεταφερθείς στη Γαλλία χωρίς να ζήσεις τις γεύσεις της κουζίνας και της γαστρονομίας της. Η γαλλική κουζίνα είναι υπέροχη. Είναι η κατεξοχήν χώρα των γκουρμέ πιάτων, εκεί όπου γεννήθηκαν τα αστέρια της Michelin. Η Γαλλία χαρακτηρίζεται για τη φινέτσα ακόμα και στα πιάτα της, που είναι πάντα προσεγμένα. Όμως, αυτό που σου προτείνουμε εμείς να φτιάξεις μόνος σου στο σπίτι είναι madeleine, ένα είδος κέικ, κι αν το κάνεις σωστά τότε σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα να σε κρατήσει πίσω.

Οι πιο νόστιμες κουζίνες του κόσμου που πρέπει να δοκιμάσεις! 

Τι να πιεις;

Και φυσικά θα ήταν αδιανόητο να πας στη Γαλλία χωρίς κάτι καλό στο ποτήρι σου. Ένα γαλλικό κρασί μάλιστα είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσεις το γκουρμέ γεύμα σου και να νιώσεις τη γαλλική ποιότητα να “γαργαλάει” τον ουρανίσκο σου.

View this post on Instagram

Paris by ✨✨@momentsofgregory✨✨ Which is your favorite shot? . #wonderful_places for a feature

Keywords
Τυχαία Θέματα