5 tech αντικείμενα που δεν θα υπάρχουν σε 5 χρόνια

12:02 2/4/2014 - Πηγή: iPop

H τεχνολογία αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς, αυτό έχει ως αποτέλεσμα tech πράγματα που κυκλοφόρησαν πριν μερικά χρόνια σύντομα θα χαθούν! Τα iphone πχ εξαφάνισαν δεκάδες πράγματα όπως τις φωτογραφικές κάμερες και το Netflix μάχεται τα DVD και Blu-ray!

Δες πέντε tech products τα οποία κατά 99.9% θα έχουν εξαφανιστεί μέσα

στα επόμενα πέντε χρόνια!

Blu-ray/DVD players

Ποιος χρειάζεται τα Blu-rays και τα DVDs όταν υπάρχει το και τα υπόλοιπα τέτοια sites! Και αν έχεις αντίρρηση σκέψου την τελευταία φορά που αγόρασες ή νοίκιασες dvd! Τώρα που έχεις την απάντηση σκέψου έστω και έναν λόγω να πας να αγοράσεις Blu-ray/DVD players!

GPS αυτοκινήτου

Μέσα σε σχεδόν έξι χρόνια πουλήθηκαν πάνω από 1.3 δισεκατομμύρια iPhone and Android ανά τον κόσμο και όλα είχαν προεγκατεστημένο κάποιο app με χάρτες! Άρα, οοοοολοι αυτοί έχουν μέσα στο κινητό τους ενσωματωμένο GPS! Κάνε τα μαθηματικά…

Dial-up Internet

Ναι, το dial-up Internet υπάρχει ακόμα και υπάρχουν άνθρωποι που το χρησιμοποιούν ακόμα! Με βάση πραγματικά γεγονότα το 3% των Αμερικάνων χρησιμοποιούν dial-up Internet. Αυτό το ποσοστό αντιστοιχεί σε 9 εκατομμύρια ανθρώπους, αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί και στο πληθυσμό του New Jersey. Το 65% των Αμερικάνων έχει broadband connections. Όπως καταλαβαίνεις οι απαιτήσεις για γρήγορο ίντερνετ αυξάνονται οπότε γρήγορα θα εξαφανιστεί το dial-up Internet!

Low-end digital cameras

Ευχαριστούμε Apple! Ευχαριστούμε που κυκλοφόρησες το 2010 το iPhone 4 και άλλαξες την ιστορία των φωτογραφιών! Πλέον τα κινητά έχουν πολύ καλής ποιότητας φωτογραφικές μηχανές οπότε σιγά σιγά θα αρχίσουν να εξαφανίζονται οι Low-end digital cameras!

Car keys

Οι βιομηχανίες αυτοκινήτου μπορεί να μην το κουβεντιάζουν δημόσια αλλά μία από τις πιο γρήγορες αλλαγές είναι η κατάργηση των κλειδιών για τα αυτοκίνητα! Ναι, ξέχνα το λατρεμένο, ταλαιπωρημένο κλειδί, πρόκειται να αντικατασταθεί από smart keys! Σκέψου πόσα από τα νέα αυτοκίνητα δεν έχουν κλειδί.

Αν δεν μας πιστεύεις, έλα σε 5 χρόνια και σχολίασε ότι λέμε άτοπα πράγματα!

The post 5 tech αντικείμενα που δεν θα υπάρχουν σε 5 χρόνια appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα