Υπαλληλοι στη γγα με πλαστα απολυτηρια λυκειου!

11:08 2/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Από το : filathlos.gr
Η ΓΓΑ πετσόκοψε τις επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών και άνοιξε τον τάφο του ελληνικού αθλητισμού. Το μόνο που της μένει είναι να τον σκεπάσει κιόλας. Στην υπηρεσία της, όμως, μαθαίνουμε οτι...
συμβαίνουν αδιανόητα πράγματα. Δεν αναφερόμαστε στην διαθεσιμότητα των 45 αθώων υπαλλήλων που πρόσφατα έχασαν την δουλειά τους, αλλά στο γεγονός οτι παρέμειναν στην ΓΓΑ συνάδελφοί τους που έχουν καταθέσει πλαστά απολυτήρια λυκείου!

Κυκλοφορεί, μάλιστα, ότι
υπάρχουν και πλαστά πτυχία από ανώτερες ή, ανώτατες σχολές.

Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι το θέμα είναι τεράστιο. Εδώ μιλάμε για εξαπάτηση του δημοσίου.

Αυτοί οι υπάλληλοι όχι μόνο πρέπει να απομακρυνθούν, αλλά να επιστρέψουν τα χρήματα που παράνομα έχουν εισπράξει τόσα χρόνια και φυσικά να τους ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Οποιοι κι αν είναι, όπως και να λέγονται. Κάποιοι και κάποιες από αυτούς εκμεταλλεύτηκαν το νόμο Ορφανού και βρίσκονται υπό την προστασία της κυβερνητικής κλίκας μέσα στη ΓΓΑ.

Μια κλίκα που σιγά σιγά ξεπατώνεται. Με πρώτη και καλύτερη την γνωστή μεγαλοκυρία. Εχει κάνει τόσα πολλά που μέχρι και οι δικοί της αναγκάστηκαν να την καθαρίσουν.

Θα περιμένουμε τις εξελίξεις και φυσικά τη θέση όλων. Απο τον Παναγιωτόπουλο και τον Ανδριανό μέχρι τον Γιάννη τον Δέτση, που τόσα χρόνια στο κουρμπέτι και σαν πρόεδρος των υπαλλήλων έχει προσφέρει τόσα πολλά στη ΓΓΑ και δεν γίνεται να ανέχεται τέτοιες τρελές καταστάσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα