36 οπαδοί του ΠΑΟΚ ταυτοποιήθηκαν για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό

16:17 4/11/2016 - Πηγή: iPop

Αντιμέτωποι με σειρά αδικημάτων φέρεται πλέον να βρίσκονται 36 οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συμμετείχαν σε επεισόδια τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλλου της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε, πως η αναμέτρηση ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού

διεξήχθη το Μάρτιο του 2016 και διεκόπη.

Η ταυτοποίησή των 36 αυτών ατόμων κατέστη εφικτή μετά από πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τι περιλαμβάνει η δικογραφία;

Σωρεία πράξεων, οι οποίες διώκονται τόσο σε βαθμό κακουργήματος όσο και σε βαθμό πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για «κατά περίπτωση» απόπειρα εμπρησμού, έκρηξη, παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα απρόκλητων και επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, όπως επίσης και πράξεις βίας κατά τη διάρκεια αθλητικών εκδηλώσεων και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Η αστυνομία στην ανακοίνωση της υπογραμμίζει πως «σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια πέντε εκ των φερόμενων ως δραστών, σε Θεσσαλονίκη, Βέροια και Σέρρες, κατασχέθηκαν ρούχα και αντικείμενα, με τα οποία οι εμπλεκόμενοι συμμετείχαν στα επεισόδια έχοντας αλλοιωμένα ή καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους».

Για τα ίδια επεισόδια είχαν επίσης συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία 15 οπαδοί του ΠΑΟΚ.

photo:ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

The post 36 οπαδοί του ΠΑΟΚ ταυτοποιήθηκαν για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα