3 προϊόντα τα οποία μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου αντί για conditioner

14:27 23/1/2016 - Πηγή: iPop

Ενώ έκανες το μπάνιο σου κατάλαβες πως το μπουκάλι του conditioner είναι άδειο. Η αλήθεια είναι, πως μια φρίκη την ένιωσες, αφού έκανες αμέσως εικόνα τα μπερδεμένα σου μαλλιά.

Μην τρομάζεις! Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε και να σου αποκαλύψουμε τι μπορείς να κάνεις αν δεν έχεις conditioner.

Τρία προϊόντα, το οποία δε χρειάζεται να τα αγοράσεις, αφού τα έχεις ήδη σπίτι σου θα σε σώσουν και θα κάνουν το χτένισμα εύκολη υπόθεση.

Για να μην παιδεύεσαι και ξεριζώσεις τα μαλλιά σου, στην προσπάθεια να απαλλαγείς από τους κόπους, κράτησε τα αυτιά σου ανοιχτά.

Τι
μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου αντί για conditioner;Χρησιμοποίησε τον πολτό μας μπανάνας: Πέρασε από το μπλέντερ μια μπανάνα, κατά προτίμηση αρκετά ώριμη και πέρασε με το μείγμα τις άκρες των μαλλιών σου. Άσε τον πολτό να δράσει και ξέπλυνε τον με μπόλικο νερό.
Έχεις αβοκάντο: Αντί για μπανάνα, μπορείς να βάλεις αβοκάντο απλά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μικρότερη ποσότητα γιατί είναι πιο λιπαρό. Προσοχή, μη βάλεις στις ρίζες σου γιατί σε λίγες μόνο ώρες θα χρειάζεσαι πάλι λούσιμο.
Τσάι μαζί με λίγο αμυγδαλέλαιο: Βράσε μια κούπα τσάι αλλά μην την πιεις. Χρησιμοποίησε τη για τα μαλλιά σου, αφού πρώτα ρίξεις λίγες σταγόνες αμυγδαλέλαιο και ανακατέψεις καλά.

The post 3 προϊόντα τα οποία μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου αντί για conditioner appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα