17χρονος μετανάστης πήδηξε από το τρένο και έχασε τη ζωή του

17:30 11/3/2016 - Πηγή: iPop

Τραγική ήταν η κατάληξη που είχε 17χρονος μετανάστης στη Γερμανία. Ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο και επειδή φοβήθηκε μην τον πιάσουν οι ελεγκτές πήδηξε από παράθυρο του τρένου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σε ανακοίνωση της η γερμανική αστυνομία τόνισε πως πρόκειται για έναν 17χρονο από την Αίγυπτο του οποίου τα μεταναστευτικά έγγραφα είχαν εκδοθεί στην Αυστρία.

Όπως επίσης υπογράμμισε η συγκεκριμένη ανακοίνωση των αρχών, η ομοσπονδιακή αστυνομία είχε εντοπίσει τον νέο στα σύνορα Γερμανίας-

Αυστρίας πριν από λίγες εβδομάδες και τον είχε στείλε πίσω στην Αυστρία.

Ο 17χρονος ήταν κρυμμένος στα πίσω καθίσματα του τρένου με προορισμό την Γερμάνια. Όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί και του ζήτησαν τα χαρτιά του φοβήθηκε πως θα τον επιστρέψουν πίσω στην Αυστρία και έτσι τράπηκε σε φυγή. Έτρεξε και άνοιξε το πρώτο παράθυρο που βρήκε μπροστά του και ενώ η αμαξοστοιχία ήταν εν κινήσει πήδηξε στο κενό.

Το συμβάν επιβεβαίωσαν στις αρχές και δυο Αμερικανίδες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, το οποίο συνέβη σε τρένο που πραγματοποιούσε νυχτερινό δρομολόγιο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

The post 17χρονος μετανάστης πήδηξε από το τρένο και έχασε τη ζωή του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
17χρονος,17chronos