Δεν συμπίπτουν τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα Παντελίδη- Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της Μ. Αρναούτη (video)

16:54 11/3/2016 - Πηγή: iPop

Σε νέες αποκαλύψεις για το τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη προέβη ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κολέτης. Όπως επιβεβαίωσε τα πορίσματα των δύο εμπειρογνωμόνων της οικογένειας Αρναούτη και της οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή, δεν συμπίπτουν.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος που έχει ορίσει η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας της 30χρονης φίλης του Παντελή Παντελίδη λέγοντας:

Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη θύμα του τροχαίο δυστυχήματος που απασχολεί το

πανελλήνιο παραμένει νοσηλευόμενη στην Εντατική μονάδα θεραπείας Ευαγγελισμός και σε καταστολή. Η οικογένεια Αρναούτη αντιμετωπίζει την μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε χωρίς να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια τα οποία μόνο αυτή αυθεντικά μπορεί να κάνει και κανείς άλλος

Επίσης ο Ιωάννης Κολέτης επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια της τραυματισμένης Μίνας έχει ήδη διορίσει τεχνικούς συμβούλους και σημείωσε πως ταυτόχρονα «παρακολουθεί με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός τα όσα της αποδίδονται ότι είπε ή δεν είπε και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική».

Όταν μάλιστα ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν «οι γνωμοδοτήσεις των άλλων τεχνικών συμβούλων συμπίπτουν με το πόρισμα των εμπειρογνωμών της οικογένειας Αρναούτη» απάντησε:

Μέχρι στιγμής με τις έρευνες που έχουν γίνει δεν συμπίπτουν είναι εντελώς αντίθετες

The post Δεν συμπίπτουν τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα Παντελίδη- Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της Μ. Αρναούτη (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παντελίδη- Αποκαλύψεις, Αρναούτη,pantelidi- apokalypseis, arnaouti