17 πράγματα τα οποία οι συναισθηματικά δυνατοί άνθρωποι δεν κάνουν

16:31 21/8/2014 - Πηγή: iPop

Η ζωή είναι είναι μια σειρά από ιστορίες και καθένας από εμάς έχει να αφηγηθεί τις δικές του, εντελώς ξεχωριστές και προσωπικές. Αν η δική σου είναι γεμάτη με περισσότερες αρνητικές στιγμές από χαρούμενες, είναι ώρα να το αλλάξεις αυτό. Από πού να το πιάσεις, όμως; Από το κεφάλι σου!

Έχεις τη δύναμη να δημιουργήσεις τη ζωή που επιθυμείς, αρκεί να είσαι συναισθηματικά δυνατός. Αν νιώθεις ότι δεν είναι το δυνατό σου σημείο, μην αγχώνεσαι: όσο πιο πολύ εξασκείσαι, τόσο πιο ισχυρός γίνεσαι.

Δες ποια είναι

τα 17 πράγματα που δεν κάνουν όσοι είναι συναισθηματικά δυνατοί, ώστε να αρχίσεις να φαντάζεσαι το νέο σου εαυτό.

Δεν αποζητούν την προσοχή και νιώθουν άνετα με τον εαυτό τους.Δεν επιτρέπουν στους άλλους να τους ρίξουν την ψυχολογία.Δεν σταματούν να πιστεύουν στον εαυτό τους.Δεν φοβούνται να αγαπήσουν, ακόμα και να πληγωθούν.Δεν φοβούνται να κάνουν ένα βήμα πίσω αν νιώθουν ότι πιέζονται υπερβολικά.Αρνούνται να γίνουν θύμα των συνθηκών.Δεν φοβούνται να πουν οχι σε ό,τι δεν συμπεριλαμβάνεται στις προτεραιότητές τους.Δεν υποχωρούν στις προκλήσεις.Δεν κάνουν πράγματα που δεν θέλουν.Δεν ξεχνούν ότι η ευτυχία είναι θέμα απόφασης.Δεν χάνουν πολύτιμο χρόνο (Ο Αβραάμ Λίνκολν είχε πει «Δεν είναι τα χρόνια της ζωής σου που μετράνε. Είναι η ζωή που συνεπάγονται αυτά τα χρόνια».)Δεν φοβούνται να ζητήσουν βοήθεια.Δεν δικαιολογούν τις αδυναμίες τους, κρατώντας πίσω τον εαυτό τους.Δεν τους πειράζει να δουλεύουν λίγο πιο σκληρά από οποιονδήποτε άλλο.Δεν αντιδρούν υπερβολικά για πράγματα που δεν μπορούν να ελέγξουν.Δεν είναι ικανοποιημένοι με μια μέτρια ζωή, στοχεύουν στο μεγαλείο.Δεν τα παρατάνε ποτέ.

The post 17 πράγματα τα οποία οι συναισθηματικά δυνατοί άνθρωποι δεν κάνουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα