Οργάνωσε τις δουλειές και σκέψεις σου με το Evernote!

14:30 21/8/2014 - Πηγή: iPop

Το Evernote είναι η πολυβραβευμένη Android εφαρμογή, με την οποία οι σκέψεις, οι δουλειές και όλες οι σημειώσεις σου μπαίνουν σε μια τάξη, όπου θα μπορείς να τα έχεις όλα αποθηκευμένα και έτοιμα για χρήση.

Είναι εύκολη στη χρήση και σε αφήνει να διαχειριστείς όλες τις εφαρμογές σου και τα σημαντικά σου ραντεβού. Μπορείς να επιλέξεις το τρόπο, που θα οργανώσεις όλα σου τα επείγοντα ή απαραίτητα για υπενθύμιση ραντεβού και σχέδια. Μπορείς να κάνεις

Sync όλες τις σημειώσεις σου σε όλες τις άλλες συσκευές, που χρειάζεται να τις αποθηκεύσεις.

Επιπλέον, εάν δεν το χρησιμοποιείς για επαγγελματική χρήση, μπορείς κάλλιστα να το εκμεταλλευτείς για τα χόμπι σου και να δημιουργήσεις ένα όμορφο ημερολόγιο για να κρατάς τις αγαπημένες σου στιγμές ή πράγματα που θες να αγοράσεις. Για παράδειγμα μπορείς να βρεις και να κρατήσεις τις αγαπημένες σου συνταγές, τα αγαπημένα σου βιβλία, οδηγούς για ταξίδια ή ακόμα και τη λίστα με τα ψώνια σου.

Επίσης, είναι το τέλειο εργαλείο για τις αγορές. Όπως αναφέραμε παραπάνω, πέρα από τη λίστα για τα ψώνια, μπορείς να μένεις ενημερωμένος για τις τιμές των προϊόντων και να τις συγκρίνεις, έτσι ώστε να ξέρεις πάντα τι πρέπει να αγοράσεις και από που.

The post Οργάνωσε τις δουλειές και σκέψεις σου με το Evernote! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα