Η σωστή δίαιτα επηρεάζεται από την ψυχολογία σου

11:30 21/8/2014 - Πηγή: iPop

Όπως, σου έχουμε πει και στο παρελθόν το να μπεις στη διαδικασία να κάνεις δίαιτα και περισσότερο το να αποδεχτείς πως θες να χάσεις τα περιττά σου κιλά είναι κάτι αρχικά ψυχολογικό και μετά διατροφικό. Η σωστή δίαιτα επηρεάζεται από την ψυχολογία και φυσικά είναι στο δικό σου και μόνο χέρι το πώς θα το χειριστείς.

Οπότε, αρχικά πριν μπεις στη διαδικασία να κάνεις δίαιτα πρέπει να αλλάξεις την ψυχολογική σου κατάσταση και να ενισχύσεις τον εγωισμό σου.

Πίστεψε, λοιπόν, στους στόχους σου. Το να πεις οκ θέλω να χάσω αρκετά κιλά
δεν αρκεί. Πρέπει το μυαλό σου να κάνει μία συμφωνία με το στομάχι σου και να πορευτούν μαζί στο δύσκολο αυτό δρόμο.Πρέπει να βάλεις σωστούς στόχος για να παίρνεις δύναμη όταν υλοποιούνται. Μη σκεφτείς ότι θες να χάσεις τρία κιλά μέσα σε μία εβδομάδα είναι πρακτικά αδύνατο και θα απογοητευτείς. Έτσι, επέλεξε οι στόχοι σου να είναι μικρότεροι και πραγματοποιήσιμοι. Δηλαδή να χάσεις μισό με ένα κιλό την εβδομάδα.Μην έχεις την ψυχολογία του δεν τα κατάφερα ποτέ γιατί να τα καταφέρω τώρα. Θυμήσου ότι, αν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, συνήθως αυτό συμβαίνει. Το ίδιο ισχύει και στην αντίθετη περίπτωση. Αν σκέφτεσαι αρνητικά συνεχώς, τότε το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο.Μην σκέφτεσαι πως αφού κουράστηκες πολύ μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. Μη ψάχνεις στην ουσία τρόπους για να κάνεις τις παρασπονδίες και να πεις πως δεν έφταιγες εσύ.

The post Η σωστή δίαιτα επηρεάζεται από την ψυχολογία σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα