Βήμα πίσω δεν κάνουν οι αγρότες- Μπλόκα σε όλη τη χώρα

12:46 6/2/2017 - Πηγή: iPop

Έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης βρίσκονται συγκεντρωμένοι με τα τρακτέρ τους αγρότες, με σκοπό την επίδοση ψηφίσματος στην υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, ζητώντας να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό. Την ίδια στιγμή παρατεταγμένα συνεχίζουν να είναι τα τρακτέρ σε πολλά σημεία της χώρας.

Οι αγρότες του μπλόκου «πράσινων φαναριών», κατεβαίνοντας από τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης κατευθύνθηκαν έξω από το Υπουργείο. Περίπου 17 τρακτέρ ξεκίνησαν από τη Λεωφόρο

Γεωργικής Σχολής, Βασ. Όλγας, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Βασ. Γεωργίου, συνέχισαν στην Τσιμισκή και κατέληξαν στο ΥΜΑΘ επί της Αγ. Δημητρίου.

Θυμίζουμε ότι στα «Πράσινα Φανάρια» έχουν κλείσει επ΄αόριστον και τα τα δύο ρεύματα, καθώς και η κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και η μετάβαση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» πραγματοποιείται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Συνεχίζουν τα μπλόκα οι αγρότες

Κλειστή θα παραμένει η Εθνική Οδός Αθηνών- Θεσσαλονίκης και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στο κόμβο του Πλατυκάμπου βρίσκονται αγρότες ήδη από την Παρασκευή.

Μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να ξεκινήσει 24ωρος αποκλεισμός του τελωνείου της Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, ενώ ήδη βρίσκονται στην αερογέφυρα Κατερίνης, αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:

Μπλόκων συνέχεια- Εμμένουν οι αγρότες και κόβουν τη χώρα στα δύο

The post Βήμα πίσω δεν κάνουν οι αγρότες- Μπλόκα σε όλη τη χώρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα