Ζητούν άποψη για τα κοινοτικά κονδύλια

09:29 27/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εκδήλωση για να ακουστεί η άποψη των πολιτών για το έργο που έχει γίνει στην Κρήτη τα τελευταία 35χρόνια, μέσω κοινοτικών χρηματοδοτήσεων, καθώς και οι προτεραιότητες που πρέπει να διέπουν την πολιτική συνοχή στο μέλλον, πραγματοποιείται σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Ηράκλειο, στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, με τίτλο: «Κρήτη- Ευρώπη. Χθες, Σήμερα, Αύριο».

Η εκδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο της 3ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΠ

ΚΡΗΤΗ 2014-2020, και εντάσσεται στις εκδηλώσεις διαλόγου με τους πολίτες, τις οποίες επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τα κράτη μέλη και τις Περιφέρειες, για την ευρεία διάδοση των αποτελεσμάτων και του ρόλου που διαδραματίζει η πολιτική συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Για το λόγο αυτό θα παρουσιαστούν χαρακτηριστικά παραδείγματα αναπτυξιακών παρεμβάσεων που χρηματοδοτήθηκαν από κοινοτικούς πόρους, αντιμετώπισαν βασικά ζητήματα της Κρήτης και διαμόρφωσαν ευνοϊκότερες συνθήκες για την οικονομική ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Περιφέρειας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης θα τιμήσει το Ρόμπερτ Σότον, εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο ΜΟΠ Κρήτης, καθώς και το Γιώργο Κλάδο , πρώην Δήμαρχο Ανωγείων, ως εκπρόσωπο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κρήτης, για τη συμβολή τους στην βέλτιστη αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων στην Κρήτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα