Αισιοδοξία για να φύγει ο Α.Η.Σ.

09:19 27/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συγκρατημένη αισιοδοξία, εκφράζει η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, για την μετεγκατάσταση του Α.Η.Σ. Λινοπεραμάτων στην Κορακιά, μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, της έγκρισης του Περιφερειακού Χωροταξικού Πλαισίου της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο νέο χωροταξικό πλαίσιο αναφέρεται, ο περιορισμός της λειτουργίας του Α.Η.Σ. Λινοπεραμάτων, η μελλοντική παύση λειτουργίας του, με την μετεγκατάστασή του στην Κορακιά, όπου και δημιουργείται ενεργειακός κόμβος, και η τουριστική αξιοποίηση της περιοχής.
Ο

δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η μετεγκατάσταση του Α.Η.Σ. Λινοπεραμάτων στην Κορακιά και η αξιοποίηση της περιοχής προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας, αποτελούσε για την Δημοτική Αρχή κυρίαρχο ζήτημα. Χαιρόμαστε με αυτή την εξέλιξη, ήταν απαραίτητη η χωροθέτηση της Κορακιάς για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω, και ευελπιστώ ότι με τις συνεχείς πιέσεις τόσο του Δήμου μας, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης και της Περιφέρειας Κρήτης, θα πετύχουμε τον τελικό μας στόχο: Την οριστική απομάκρυνση του Α.Η.Σ. Λινοπεραμάτων και όλων των ρυπογόνων εγκαταστάσεων από την περιοχή της Αμμουδάρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα