Ζάκυνθος: Τηλεοπτικό συνεργείο από Κίνα

13:57 24/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Δημοσιογράφους του μεγαλύτερου πρακτορείου ειδήσεων της Κίνας (Xinhua News Agency) το οποίο ανήκει στο κρατικό κανάλι CCTV, φιλοξενεί ο Δήμος Ζακύνθου από τις 22 Ιουλίου έως και 24 του μήνα.

Στη Ζάκυνθο βρίσκονται οι κυρίες, Su sisi και Nie Mengyin, καθώς και οι κύριοι, Jia Peng και Li Hongtao. «Το τηλεοπτικό συνεργείο θα περιηγηθεί σε όλα τα αξιοθέατα του νησιού μας και οι ομορφιές του τόπου μας θα προβληθούν μέσα από βίντεο επί 45 ημέρες στην Κίνα,

γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, αφού μπορούμε να προσελκύσουμε κι άλλους πελάτες από την εν λόγω αγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια σημειώνει εντυπωσιακή άνοδο για τη Ζάκυνθο. Είναι χαρακτηριστικό πως πρώτη επιλογή των Κινέζων τουριστών είναι η Σαντορίνη και δεύτερη η Ζάκυνθος», επισημαίνει η Δημοτική Αρχή.

Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Αντώνη Νικολουδάκη, παραχώρησαν συνέντευξη και αναφέρθηκαν «σε όλα εκείνα που μπορεί να απολαύσει ένας Κινέζος τουρίστας κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο νησί μας, όπως είναι οι παραλίες και η γαστρονομία».

Ο Δήμαρχος σημείωσε πως «οι Έλληνες και οι Κινέζοι έχουν τους πιο αρχαίους πολιτισμούς ανά τον κόσμο, ενώ ειδική μνεία έκανε στη αδελφοποίηση της Ζακύνθου με την επαρχία της Σαντόνγκ, καθώς και την πρόσφατη φιλοξενία που υπήρξε στην πόλη Zhonshan, όπου εκεί αντιπροσωπεία του Δήμου συμμετείχε σε συνέδριο για τον νησιωτικό τουρισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα