Ζάκυνθος: Συνεργασία δήμου – φορέων με τον ΣΕΤΕ

14:33 21/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Στόχος της συνεργασίας που έχει αρχίσει είναι η αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος και η παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες, κάτι που θα επιτευχθεί μέσω της εκπαίδευσης και των προγραμμάτων που θα λάβουν χώρα το επόμενο διάστημα», επισημαίνει ο δήμος Ζακύνθου, με αφορμή την πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου Παύλου Κολοκοτσά, με τη διευθύντρια εκπαίδευσης των προγραμμάτων που υλοποιεί το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), Λία Ζαμπέτογλου.

Μάλιστα,

ο κ. Κολοκοτσάς, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την έναρξη της συνεργασίας του ΣΕΤΕ με την επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου και τους υπόλοιπους τοπικούς φορείς του τουρισμού. Ο δήμαρχος ενημέρωσε την κ. Ζαμπέτογλου για όλες τις ενέργειες που γίνονται σε ό,τι αφορά τα έργα υποδομής και την προβολή του νησιού, κυρίως στο εξωτερικό. Ο κ. Κολοκοτσάς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις παρεμβάσεις που γίνονται για την επίλυση του προβλήματος με τα απορρίμματα, αλλά και στη βελτίωση της υδροδότησης με την αντικατάσταση του κεντρικού αγωγού.

Από την πλευρά της η κ. Ζαμπέτογλου έκανε μνεία στη φιλοσοφία και στις δράσεις του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ και τόνισε πως έγινε η πρώτη επαφή με τους τοπικούς φορείς τουρισμού, ώστε να διαμορφωθεί από κοινού το πρόγραμμα και η θεματολογία πάνω στην οποία θα γίνει η εκπαίδευση, ανάλογα και με τις ανάγκες της τουριστικής κοινότητας των επαγγελματιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα