Ζάκυνθος-Π.Αβράμης: Με απόφαση συνδυασμού και όχι του επικεφαλής η διαγραφή μέλους δημοτικής παράταξης

15:55 16/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Αναμένω να ακολουθηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες και η εφαρμογή της διάταξης του «Καλλικράτη», σύμφωνα με την οποία η διαγραφή μέλους δημοτικής παράταξης γίνεται με απόφαση της ομάδας των συμβούλων που ανήκουν σε αυτήν και όχι με απόφαση του επικεφαλής», επεσήμανε σε χθεσινές δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ζακύνθου, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Αβράμης, αναφερόμενος στην προαναγγελία διαγραφής του από τον πρώην δήμαρχο και νυν επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ», Στέλιο Μποζίκη, μέσω ανάρτησης στο

προσωπικό προφίλ του στο facebook.

Όπως ενημέρωσε ο κ.Αβράμης επιστρέφει στο νησί αύριο (Τρίτη) και περιμένει τη σύγκληση της δημοτικής παράταξης, προκειμένου να ακούσει τις τοποθετήσεις των συναδέλφων του αναφορικά με την πρόθεση του δημάρχου για τη διαγραφή του.
Μάλιστα, στους ισχυρισμούς του κ.Μποζίκη ότι το τελευταίο διάστημα έχει ακολουθήσει δική του πολιτική πορεία στοχοποιώντας τον νυν δήμαρχο, Παύλο Κολοκοτσά, ως τον μοναδικό υπαίτιο για το σημερινό αδιέξοδο με τα σκουπίδια στο νησί, ενώ βασική ευθύνη για το σοβαρό αυτό θέμα έχει ο τοπικός βουλευτής και υπουργός Σταύρος Κοντονής, ο κ. Αβράμης απάντησε ότι «όλες οι τοποθετήσεις μου ήταν οι θέσεις και οι αποφάσεις του συνδυασμού».
Πάντως, αναφορικά με την πρόσφατη συνάντηση του κ.Αβράμη με τον κ. Κοντόνη στη Αθήνα, η οποία αποτέλεσε την αφορμή για να δηλώσει ο κ.Μποζίκης την πρόθεσή του για διαγραφή του πρώτου, δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι επρόκειτο για «πολιτικό ραντεβού».

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Μάντζου

Keywords
Τυχαία Θέματα