Ζάκυνθος: Αιγύπτιος στο Μαχαιράδο έσφαξε Σύριο με αφορμή μια γυναίκα

13:58 13/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Νεκρός έπεσε 34χρονος Σύριος από 5 μαχαιριές που δέχτηκε στην κοιλιακή χώρα από 30χρονο Αιγύπτιο, στην περιοχή του Μαχαιράδου στη Ζάκυνθο με αφορμή μια γυναίκα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΡΤ Ζακύνθου από τον τοπικό αστυνομικό διευθυντή Τριαντάφυλο Πανώριο, χθες στις 15:40 το απόγευμα, ο Αιγύπτιος, προσωρινός κάτοικος Μαχαιράδου, (ο οποίος, το προηγούμενο διάστημα, κρατούνταν, μαζί με έναν ομοεθνή του, κατηγορούμενοι για κλοπές, έχοντας αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους) λογομάχησε και συνεπλάκη

άγρια με τον Σύριο, τον οποίο και ξάπλωσε αιμόφυρτο μπροστά σε σπίτι, δεδομένου, ότι, λίγο νωρίτερα, χτυπούσε την πόρτα και φώναζε, προκειμένου να βγει έξω μια γυναίκα (Ελληνίδα με καταγωγή από την Πελοπόννησο), με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση, ωστόσο, η εν λόγω γυναίκα, ήταν το επίμαχο διάστημα, φιλοξενούμενη του Σύριου, έχοντας και με αυτόν σχέση.
Να σημειωθεί ότι ο Σύριος, αρχικά δεν ήταν στο σπίτι που διέμενε προσωρινά με τη γυναίκα και όταν εμφανίστηκε εκεί, επιστρέφοντας από τη δουλειά του, βρήκε τον Αιγύπτιο, για να ακολουθήσει το μοιραίο, μετά τη συμπλοκή των δύο ανδρών, η οποία, εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας, που, ειδοποίησε την αστυνομία και ασθενοφόρο, ενώ ήταν ήδη πολύ αργά.
Μαζί με τον 30χρονο Αιγύπτιο, (που, με σουγιά τον οποίο, έβγαλε από την τσέπη του και τραυμάτισε θανάσιμα τον Σύριο, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση), συνελήφθη και ο 29χρονος ομοεθνής του, ως συνεργός, αφού, ήταν μαζί του, από την πρώτη στιγμή, κρατώντας «τσίλιες», ενώ το θύμα θα υποβληθεί στην προβλεπόμενη διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής.
Τέλος, όπως, ανέφερε ο κ.Πανώριος, άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο αλλοδαπών, λίγη ώρα μετά το περιστατικό, (στο σπίτι του, ο 30χρονος δράστης και σε κοντινό σημείο ο 29χρονος συνεργός του), καθώς επιχείρησε να διαφύγει. Οι δύο συλληφθέντες, με τη σχετική δικογραφία, θα οδηγηθούν στην εισαγγελική αρχή Ζακύνθου.

Keywords
Τυχαία Θέματα