Βόλος: Σε κινητοποιήσεις από μεθαύριο οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

10:44 28/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενοχλημένοι είναι οι συνδικαλιστές του ΕΚΑΒ Βόλου από το γεγονός ότι στο χθεσινό προγραμματισμένο ραντεβού με τον υπουργό υγείας, ή έστω με το γενικό γραμματέα, εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού που εκτελεί χρέη συμβούλου στο υπουργείο Υγείας, Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Βόλου, κ. Χατζησταματίου, ανέφερε ότι έκριναν ότι ένα ραντεβού

με τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ δεν θα βοηθούσε σε τίποτα, από τη στιγμή που ο πρόεδρος έχει αποφασίσει για τη μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του Βόλου στη Λάρισα. «Εμείς ζητάμε συνάντηση με το αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη».

Σημειώνεται ότι από μεθαύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι προχωρούν σε κινητοποιήσεις για το νόμο που επιτρέπει σε πυροσβέστες και εργαζομένους των ΟΤΑ, να οδηγούν ασθενοφόρα Κέντρων Υγείας, από τη στιγμή που δεν υπάρχει οδηγός, μετά από ολιγόωρο σεμινάριο. «Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα. Τίθενται θέματα ασφάλειας. Θα έπρεπε αυτοί οι άνθρωποι να εκπαιδεύονται όπως και οι δικοί μας οδηγοί. Επιπλέον υπάρχουν και νομικά ζητήματα που πρέπει να τα εξετάσουν και αυτά, έστω και αν είναι δευτερεύοντα» επισήμανε ο κ. Χατζησταματίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα