Καλαμάτα: Πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας με τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου

10:26 28/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε πολιτικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, το Σάββατο στην Καλαμάτα και την Κυριακή στους Γαργαλιάνους, θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Στέλιος Κούλογλου.
Το θέμα της εκδήλωσης στην Καλαμάτα είναι η «ΤΤΙP», η επικείμενη εμπορική συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Αμερική και τον Καναδά, ενώ στους Γαργαλιάνους ο

Στέλιος Κούλογλου θα μιλήσει για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Συγκεκριμένα: το Σάββατο, στις 8 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο RΕΧ στην Καλαμάτα, ο Στέλιος Κούλογλου θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση – συζήτηση, με θέμα «ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ TTIP; Η νέα διατλαντική σχέση εμπορίου και επενδύσεων και οι συνέπειές της». Στην εκδήλωση θα προβληθεί και σχετικό με το θέμα κινηματογραφικό υλικό.
Την Κυριακή, 3 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η O.M. ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, με θέμα «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και νεανική επιχειρηματικότητα».

Ο Στέλιος Κούλογλου, ανακηρύχθηκε πρόσφατα στην 3η θέση του «Fair Politician of the Year» στην Ευρώπη, για το έτος 2015-2016, σύμφωνα με την κατάταξη της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης Oxfam. H διάκριση για τον δικαιότερο πολιτικό, απονέμεται κάθε χρόνο σε όσους με τη πολιτική και κοινοβουλευτική τους δράση αγωνίζονται υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης, της καταπολέμησης της φτώχειας και της διαφθοράς σε όλο το κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα