Βόλος: Κίνδυνοι από την μη αποκατάσταση οδοστρωμάτων στην Αγριά

14:50 5/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ανάγκη να αποκατασταθούν οι ζημιές στο αστικό οδικό δίκτυο της Αγριάς, μετά την εκτέλεση του έργου της αποχέτευσης, επισημαίνουν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δύναμη Βόλου», Μιχάλης Μιτζικός, Κατερίνα Τσοπουρίδου και Αριστοτέλης Δουλόπουλος. Όπως εξηγούν η ανάδοχος εταιρεία έχει αφήσει σημαντικές ατέλειες κυρίως σε φρεάτια αποχέτευσης με κίνδυνο ατυχήματος ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση όλων των δρόμων από τους οποίους περνά το

δίκτυο αποχέτευσης.

Η επιστολή

Κύριε Πρόεδρε,

Η ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε, και ορθότατα, σε έργα αναβάθμισης του αποχετευτικού δικτύου στην Δημοτική Ενότητα Αγριάς. Έπειτα από επισημάνσεις συμπολιτών μας, μετά το πέρας των εργασιών αποχέτευσης της αναδόχου εταιρείας, σε συγκεκριμένα σημεία υπάρχουν όχι ασήμαντες ατέλειες σε φρεάτια αποχέτευσης κατά μήκος συγκεκριμένου δρόμου όπου πέρα την ατέλεια έργου στο φρεάτιο, ελλοχεύει και κίνδυνος ατυχήματος (βλ. επισυναπτόμενες φωτογραφίες (οδός Αριστοτέλους (έμπροσθεν ΕΠΑΛ)).

Επίσης, σε συγκεκριμένα σημεία, έπειτα από το πέρας του έργου αποχέτευσης, ο δρόμος δεν έχει ασφαλτωθεί, δηλαδή η ανάδοχος εταιρεία δεν τον έχει επιφέρει στην προτέρα κατάσταση όπως υποχρεούτο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα διέλευσης αλλά και λάσπης (και σκόνης, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες). Σημειώνεται ότι σε μία περίπτωση πρόκειται για σημείο έμπροσθεν του προαύλιου χώρου του ΕΠΑΛ Αγριάς.

Eρωτάται η ΔΕΥΑΜΒ:

Keywords
Τυχαία Θέματα