Τα κόμματα για τον ένα χρόνο του δημοψηφίσματος

14:33 5/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το «όχι» έχει μείνει στην ιστορία ως η μεγάλη ανατροπή, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το δημοψήφισμα του 2015. Η ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «παρωδία», και «έγκλημα εις βάρος του λαού» , ενώ το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι «ο λογαριασμός είναι βαρύς».

ΣΥΡΙΖΑ

«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το

μεγαλειώδες ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015. «Με το ΟΧΙ του, ο λαός μας έστειλε ένα σαφές μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Ταυτόχρονα, όμως, δείχνει και «κάποιους που μίσησαν το ΟΧΙ. Μένουν στην Ιστορία με το δικό τους «γκρίζο» τρόπο. Ως φορείς των πιο ακραίων πολιτικών στην οικονομία και την κοινωνία, ως εκείνοι που είχαν δεσμευτεί για 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο, πλήρη απελευθέρωση απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα, ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, πλήρη άρση προστασίας στην πρώτη κατοικία και εξωφρενικά πλεονάσματα, τα οποία και ο ίδιος ο κ. Χαρδούβελης παραδέχτηκε ότι γνώριζαν ότι δεν μπορούσαν να βγουν», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζει την πεποίθηση ότι «το ΟΧΙ έχει μείνει στην Ιστορία ως η μεγάλη ανατροπή».

ΝΔ

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «παρωδία», «μνημείο αναξιοπιστίας και ανευθυνότητας», καθώς και «έγκλημα εις βάρος του λαού» το οποίο και κόστισε ακριβά.

Keywords
Τυχαία Θέματα