Σέρβια-Βελβεντό: Με οριακή πλειοψηφία, ο Νέος Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

14:38 5/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η πλειοψηφία είναι οριακή και θα χρειασθεί να ρίξουμε τους τόνους και να βάλουμε όλοι πλάτη για να συνεννοηθούμε και να προχωρήσει ο Δήμος», δήλωσε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού, Φώτης Ζυγούρης.

Ο κ. Ζυγούρης εκλέχθηκε χθες στην θέση του Προέδρου, μετά την παραίτηση του κ. Ζήνωνα Παπαδημητρίου και έκανε λόγο για πλειοψηφία 13 έναντι 12 στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία «στην

πορεία μπορεί και να διευρυνθεί, με την επιστροφή κάποιων διαφωνούντων». Όπως επεσήμανε πάντως «και ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει κάνει την αυτοκριτική του, αντιλαμβανόμενος ορισμένα πράγματα και κάνοντας και τις κινήσεις του, προκειμένου να επέλθει η ομαλότητα και η ηρεμία στον Δήμο»

Στη συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού Φώτης Ζυγούρης, σημείωσε ότι «πρέπει να ολοκληρωθούν τα έργα που τρέχουν στον Δήμο», αλλά όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά «όλο αυτό το διάστημα έχει πάει πίσω η καθημερινότητα» και «οι πολίτες έχουν δείξει μέχρι σήμερα, τεράστια ανοχή».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα