Βόλος: Αναπροσαρμογή απόφασης ΔΕΥΑΜΒ για Κοινωνικό Τιμολόγιο

14:58 12/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην ανάκληση της απόφασης που είχε λάβει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ στις 7 Δεκεμβρίου 2016 αναφορικά με τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης και στη λήψη νέας, προχώρησε σήμερα το Δ.Σ. της επιχείρησης σε μία έκτακτη συνεδρίαση, καθώς έπρεπε να προσαρμοστεί το κοινωνικό τιμολόγιο για ορισμένες κατηγορίες στον τύπο προσαρμογής του Δήμου Βόλου, ώστε να γίνει αποδεκτός και νομικά. Αυτό ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της επιχείρησης Νίκος Τουρναβίτης.

Ειδικότερα εξήγησε ότι

αναφορικά με την κατηγορία των πολιτών με αναπηρία 80% και άνω δεν ισχύουν τα οικονομικά κριτήρια ενώ ξεχωριστά φέτος δημιουργήθηκε και η κατηγορία των οικονομικά αδυνάτων. Τα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ έρχονται για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις 6μ.μ.

Στη σημερινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΜΒ δεν παρέστη ο εκπρόσωπος των μειοψηφιών, Μαργαρίτης Πατσιαντάς, διότι όπως ανέφερε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής και αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημ. Πέγιο, προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην έκτακτη συνεδρίαση γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι. «Ήταν αδύνατο να είμαι σε δύο σημεία ταυτόχρονα. Επέλεξα τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που ήταν και προγραμματισμένη. Θα μπορούσαν να προγραμματίσουν τη συνεδρίαση από την περασμένη Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα