Αν.Μακεδονία- Θράκη: Περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη

14:27 12/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Διήμερη περιοδεία στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη θα πραγματοποιήσει από αύριο Τρίτη ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επισκέψεις του ξεκινούν από την Καβάλα. Νωρίς το πρωί θα βρεθεί στην Ιχθυόσκαλα όπου θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο ιχθυόσκαλας, σωματείο αλιέων και εμπόρους. Στις 9.45 θα επισκεφθεί το ΤΕΙ Καβάλας και στις 11 θα περιηγηθεί στο κέντρο της πόλης και θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Ξάνθη

όπου, στη 1 το μεσημέρι, θα έχει συνάντηση με τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Αθανάσιο Καραμπίνη, στις 2.30 με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και το απόγευμα επίσκεψη στο κέντρο της πόλης.
Την Τετάρτη ο κ.Θεοδωράκης θα βρεθεί στην Κομοτηνή όπου θα έχει συναντήσεις με τον διοικητή του νοσοκομείου Κομοτηνής και τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ και τον Δήμαρχο Κομοτηνής. Η περιοδεία του προέδρου του Ποταμιού θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στο Διδυμότειχο όπου θα συναντηθεί με τον Στρατηγό της 16ης Μεραρχίας και με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου Δαμασκηνό στον καθεδρικό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα