Τρίκαλα: “Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο” η Παρασκευή

19:33 22/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μία ημέρα καθυστέρηση, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, αλλά χωρίς αναβολή στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ολοκληρώνεται την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Δήμο Τρικκαίων, με τις δράσεις για την “Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο”.

Κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα παραμείνουν κλειστοί για τα αυτοκίνητα από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν στις 10 το πρωί, με την αναβίωση παλαιών ομαδικών παιχνιδιών από την Ομάδα “Εθελοντές”, με τη συμμετοχή

μαθητών σχολείων στην οδό Κανούτα αλλά και ζωγραφική στο δρόμο, επίσης από μαθητές, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Την ίδια ώρα ο Σκακιστικός Σύλλογος και το Γυμνάσιο Μεγαλοχωρίου, θα στήσουν μία τεράστια σκακιέρα” (οδός Κανούτα), ενώ από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. έχει προγραμματιστεί επίδειξη σπάνιων ποδηλάτων στον πεζόδρομο της Ασκληπιού. Στις 7 το απόγευμα ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην κεντρική πλατεία, μετρώντας αντίστροφα για την έναρξη του “Μύλου των Ξωτικών” αλλά και με ένα river-party κάτω από την κεντρική γέφυρα της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα