Κτίριο στολίδι το παλιό αντλιοστάσιο για το δήμο Τεμπών

18:25 22/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ζωή θα πάρει ξανά το παλαιό αντλιοστάσιο του δήμου Τεμπών, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως με κονδύλια του Leader και του ΕΣΠΑ και θα λειτουργεί εφεξής ως αίθουσα Περιβαλλοντικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας για το έργο, αλλά και για τις δυνατότητες που δίνουν εργαλεία όπως το Leader για την υλοποίηση έργων τόσο από τους δήμους, αλλά και από τους ιδιώτες στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών Δημήτρης

Τσέτσιλας, ανέφερε ότι το έργο κόστισε περί τις 200 χιλ. ευρώ και έγινε σε χρόνο ρεκόρ.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τεμπών Δ. Τσέτσιλα στο στούντιο της ΕΡΤ Λάρισας με τους Β. Μητρούσια και Γ. Γιάτσιο

Ο κ. Τσέτσιλας απηύθυνε παράλληλα έκκληση σε όλους τους πολίτες της υπαίθρου που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν επενδύσεις στην περιοχή τους να αναζητήσουν πληροφορίες μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας του ν. Λάρισας (ΑΕΝΟΛ) στο Δ.Σ. της οποίας συμμετέχει εκπροσωπώντας το δήμο Τεμπών. Υπάρχουν ευκαιρίες για χρηματοδότηση δράσεων μέχρι και 50% από το νέο Leader, σημείωσε ο κ. Τσέτσιλας, ο οποίος ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα και το έργο του παλαιού αντλιοστασίου που χρηματοδοτήθηκε από το δήμο για να αποτελέσει ένα χώρο χρήσιμο για πολιτιστικές και όχι μόνο δραστηριότητες.
Τα εγκαίνια της αίθουσας Περιβαλλοντικών, Πολιτιστικών Εκδηλώσεων – Δημοτικού Συμβουλίου Τεμπών «Αντλιοστάσιο» του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:30 π.μ.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσουν από κοινού ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος και ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ και δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα