Σε «κατάσταση αιχμαλωσίας»η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με το ΕΒΕΘ

18:25 22/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε «κατάσταση αιχμαλωσίας» βρίσκεται η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την έναρξη της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, που έχει προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος, όπως επισημαίνει με σημερινή ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), καλώντας κάθε εμπλεκόμενο να συνειδητοποιήσει

το μέγεθος των προβλημάτων που δημιουργούνται στην οικονομία της πόλης και να συναισθανθεί την έκταση των ευθυνών του απέναντι στο κοινό της πόλης.
«Σταματήστε να διαλύετε την οικονομία της πόλης μας, σεβαστείτε τους πολίτες της. Η λύση πρέπει να βρεθεί τάχιστα» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, όπου τονίζεται ακόμη ότι «η κατάσταση αυτή που βιώνει η πόλη είναι απαράδεκτη, όπως επίσης είναι και εντελώς ανήθικο να μην καταβάλλονται τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους, εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα«.
Κατά το ΕΒΕΘ, η επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και το σύνολο των κατοίκων της παρακολουθούν μια διελκυστίνδα ανακοινώσεων και εξαγγελίες προθέσεων για την επίλυση του θέματος, “που ανατρέπονται σχεδόν αμέσως μετά, σε συνδυασμό με έναν διαφαινόμενο εμπαιγμό, δυστυχώς, από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη«. Οι δείκτες της ήδη καθημαγμένης οικονομίας της περιοχής μας, επιδεινώνονται με ταχύτατους ρυθμούς, καταλήγει.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα