Τη Δευτέρα κατεδαφίζεται η Γέφυρα Αφάντου

11:50 17/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου, θα κατεδαφιστεί η Γέφυρα Αφάντου.

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Ρόδου-Λίνδου, από τη βόρεια είσοδο Αφάντου (αμέσως μετά την είσοδο προς γήπεδο Γκολφ) έως 500 μέτρα μετά την αερογέφυρα, θα διακοπεί από τη Δευτέρα, στις 9 το πρωϊ, έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.

Επίσης θα κλείσουν η είσοδος και η έξοδος στο χωριό Αφάντου μέσω της αερογέφυρας.

Για τη διαδρομή από Ρόδο προς Λίνδο προβλέπεται η δημιουργία προσωρινής παράκαμψης 3,5 χλμ περίπου

μέσω του οικισμού Αφάντου.

Από την πλατεία του χωριού Αφάντου έως την διασταύρωση προς Ψίνθο θα γίνει μονόδρομος προσωρινά με υποχρεωτική κατεύθυνση προς Λίνδο.

Για τη διαδρομή από Λίνδο προς Ρόδο προβλέπεται η δημιουργία προσωρινής παράκαμψης 1,4χλμ περίπου μέσω υφιστάμενης παρόχθιας οδού.

Στις περιοχές από τα σημεία των παρακάμψεων έως την περιοχή των έργων θα είναι δυνατή η κυκλοφορία για την εξυπηρέτηση μόνο των κατοίκων και των καταστημάτων.

Σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια καλεί τους κατοίκους και τους διερχόμενους (πεζούς ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, καλώντας τους να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Ο ανάδοχος του έργου, Θωμάς Μητσόπουλος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ανέφερε ότι η κατεδάφιση θα γίνει χωρίς εκρήξεις, λόγω των παρακείμενων σπιτιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα