«Ζωντανό» το όνειρο της τετράδας

11:43 17/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Κολοσσός πέρασε νικηφόρα με 86-66 από την Αμαλιάδα, απέναντι στον Κόροιβο, στον αγώνα αναμέτρηση με τον οποία έπεσε η «αυλαία» της εμβόλιμης 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «θαλασσί» με το μεγάλο «διπλό» συνεχίζουν να ονειρεύονται είσοδο στην τετράδα, μιας και ισοβαθμούν με ΠΑΟΚ και Άρη!

O Kόροιβος ξεκίνησε δυνατά αλλά ο Κολοσσός δεν τα παράτησε και πήρε το πάνω χέρι με 38-31 στο τέλος του πρώτου

ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι στο τρίτο δεκάλεπτο και με πρωταγωνιστές τους Βασιλόπουλο και Ρέντικ πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη με 86-66.

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε στο τέλος ο Άρης Λυκογιάννης, που δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και λόγω του ότι ήταν εκτός έδρας και λόγω του ότι ο Κόροιβος είναι μια αξιόμαχη ομάδα, παίζει με ένα ιδιαίτερο στυλ και λόγω του γεγονότος ότι εμείς παίξαμε ένα παιχνίδι πολύ σύντομα και είχαμε στη διάθεσή μας δύο ημέρες να προετοιμαστούμε γι’ αυτό τον αγώνα.

Περισσότερο στηριχτήκαμε στην πνευματική προετοιμασία και στην πληροφορία και νομίζω ότι αντέδρασαν πάρα πολύ καλά τα παιδιά σ’ αυτό. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι ρυθμού, ο Κόροιβος είναι μια ομάδα η οποία παίρνει δύναμη από το τρανζίσιον και το επιθετικό ριμπάουντ. Νομίζω ότι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα επτά λεπτά του παιχνιδιού, ελέγξαμε απόλυτα το ρυθμό, κλείσαμε τους διαδρόμους, δεν φάγαμε αιφνιδιασμούς και πήγαμε πολύ καλά στα ριμπάουντ και δεν τους δώσαμε τη δυνατότητα για δεύτερες επιθέσεις. Σιγά- σιγά βρήκαμε αυτοπεποίθηση, με την ευστοχία μας από το περιφερειακό σουτ και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να έχουμε μια καλή εικόνα. Καλή συνέχεια στον Ντίνο Καλαμπάκο και στην ομάδα του Κοροίβου, θεωρώ ότι υπάρχει δυνατότητα να καταφέρουν τους στόχους τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα