Σπ. Δανέλλης: «Σημασία έχει η προσπάθεια εξεύρεσης κοινών τόπων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων» (audio)

13:45 16/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Νομίζω ότι είναι ατυχής η ανταλλαγή μηνυμάτων και διαρροών που περιττεύει και αδικεί συνολικά τους χώρους, το εγχείρημα και τις ανάγκες των καιρών», δήλωσε ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, αναφερόμενος στις χθεσινές διαρροές μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.

Ο κ. Δανέλλης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή διευκρίνισε ότι: «ήταν γνωστό από καιρό ότι ο κ. Θεοδωράκης ήταν προσκεκλειμένος στο συνέδριο της ΔΡΑΣΗΣ, η οποία είχε συνεργαστεί με το ΠΟΤΑΜΙ στις περασμένες εκλογές.

Δεν είναι όμως ζήτημα ότι δεν μπορούσε να παρίσταται σε δύο τόπους, ως δισυπόστατος την ίδια στιγμή», τόνισε ο κ. Δανέλλης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι: «Αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια εξεύρεσης κοινών τόπων, εάν υπάρχουν, των πολιτικών δυνάμεων του κοινού διαλόγου, προκειμένου να διαμορφωθεί μία προγραμματική κοινή βάση». «Τα κοινά σημεία υπάρχουν», επεσήμανε ο κ. Δανέλλης, «γιατί ήδη λειτουργούν τέσσερις υπο-ομάδες που αρχίζουν να παράγουν έργο και να συνεργάζονται».

Ο κ. Δανέλλης τόνισε ότι: «Το Ποτάμι επιβεβαιώθηκε όταν από την ίδρυσή του είχε επισημάνει ότι αυτό που λείπει και προέχει είναι ότι οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, οι πραγματικά ευρωπαϊστικές , να προσπαθήσουν να σχεδιάσουν και να τείνουν στην υλοποίηση των μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών που ο τόπος έχει ανάγκη και που συνολικά το πολιτικό σύστημα αρνήθηκε και δεν τόλμησε, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη χρεοκοπία».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

The post Σπ. Δανέλλης: «Σημασία έχει η προσπάθεια εξεύρεσης κοινών τόπων μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων» (audio) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα