Καμία ποινή σε Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον

12:51 16/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ως αγωνιστικό συμβάν θεωρήθηκε η σύγκρουση του Λιούις Χάμιλτον με τον Νίκο Ρόσμπεργκ από τους αγωνοδίκες. Έτσι, οι δύο πιλότοι μπορεί να έφυγαν με «άδεια χέρια» από τη Βαρκελώνη, ωστόσο δεν δέχθηκαν κάποια ποινή για τις πράξεις τους.

Οι μεγάλοι χαμένοι του ισπανικού Grand Prix ζήτησαν συγγνώμη από την ομάδα τους, ενώ παρουσίασαν τη δική τους οπτική για το επίμαχο περιστατικό.

«Ήξερα ότι ο Λιούις πλησίαζε», εξηγεί ο Ρόσμπεργκ, «γι’ αυτό και έκανα αυτό που ο καθένας θα έπραττε στη θέση μου, να του κλείσω δηλαδή το διάδρομο όσο πιο

σύντομα γίνεται».

«Από την αρχή έδειξα ότι δεν πρόκειται να του αφήσω χώρο, γι’ αυτό και εξεπλάγην όταν πήγε να με προσπεράσει», τόνισε. «Οι αγωνοδίκες έκριναν ότι επρόκειτο για αγωνιστικό συμβάν, οπότε ας λήξει εκεί», συμπλήρωσε.

Ο Χάμιλτον από την πλευρά του δήλωσε: «Καταρχάς θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους της ομάδας μου. Νιώθω πολύ στεναχωρημένος που τους απογοήτευσα».

«Δεν θέλω να ρίξω κάπου την ευθύνη. Θα κάνω τα πάντα ώστε κάτι τέτοιο να μην ξανασυμβεί. Ήταν ένα ισχυρό σοκ αλλά θα επανέλθουμε», ανέφερε.

Πηγή: Formula1.com

The post Καμία ποινή σε Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα