Σοφάδες Καρδίτσας: Υπόθεση κακοποίησης τρίχρονου κοριτσιού ερευνά η Αστυνομία

10:53 10/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το ενδεχόμενο κακοποίησης ενός τρίχρονου κοριτσιού που ζει στους Σοφάδες ερευνά το τοπικό αστυνομικό τμήμα και η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας. Το κορίτσι, ρομά στην καταγωγή, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Καρδίτσας με έντονους πόνους στην κοιλιά, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία» μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, υποβλήθηκε σε επέμβαση και μετά, ελλείψει εντατικής μονάδας εντατικής θεραπείας παιδιών στη Θεσσαλία, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Μιλώντας στο δίκτυο Θεσσαλίας της

ΕΡΤ, ο Διευθυντής Παιδιατρικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Παιδοχειρουργός κ. Μάρκου, είπε ότι το παιδί ήταν σε σοβαρή κατάσταση όταν έφτασε στο νοσοκομείο, με συμπτώματα περιτονίτιδας, ενώ υπογράμμισε ότι οι γιατροί δεν μπορούν να πούνε αν οι κακώσεις του παιδιού ήταν αποτέλεσμα σωματικής βίας ή όχι.

Σημείωσε ότι οι κακώσεις δεν ήταν λίγων ωρών, και πως τώρα η κατάσταση του παιδιού είναι ομαλή και παρουσιάζει κάποια βελτίωση. Το παιδί έφερε κακώσεις στο πάγκρεας, κάποια αιματώματα, ρήξη εντέρου, με την αστυνομία να ερευνά το σοβαρό ενδεχόμενο, το παιδί να χτυπήθηκε από κάποιον. Η προανάκριση συνεχίζεται, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα