Σέρρες: Μαρία Σπυράκη « Για να αλλάξουμε το κλίμα χρειαζόμαστε μια συμφωνία αλήθειας»

13:23 13/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Είμαστε η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα η οποία θα βγάλει την Ελλάδα από τον επώδυνο κύκλο των προγραμμάτων» ήταν το μήνυμα που έστειλαν χθες από τις Σέρρες τα μέλη του κλιμακίου της ΝΔ με επικεφαλής την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη και τους βουλευτές Α’ Πειραιά και Νήσων Κώστα Κατσαφάδο και Λευκάδας Αθανάσιο Καββαθά, συνοδευόμενοι από τους

Σερραίους βουλευτές Κώστα Καραμανλή και Φωτεινή Αραμπατζή.

Η επίσκεψη ξεκίνησε νωρίς το πρωί όπου επισκέφθηκαν παραγωγικές μονάδες και εκπαιδευτικά ιδρύματα της Π.Ε Σερρών, ενώ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε η κ. Σπυράκη τόνισε πως το μήνυμα των επιχειρηματιών ήταν πως «η οικονομία χρειάζεται σταθερότητα, η οικονομία χρειάζεται δυνατότητα να υπάρχει κέρδος, η οικονομία χρειάζεται ανοιχτούς ορίζοντες που η κυβέρνηση δεν τους έχει».
«Εμείς δεν έχουμε στόχο να επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος και να επαναλάβουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε» είπε η ευρωβουλευτής της ΝΔ υποστηρίζοντας πως ο κόσμος δεν χρειάζεται πια υποσχέσεις αλλά σαφείς και σοβαρές απαντήσεις στα προβλήματά του. «Αυτό που κάνουμε είναι ότι επιχειρούμε να επεξεργαστούμε ένα σοβαρό σχέδιο σε όλους τους τομείς» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας την ανάγκη για αλλαγή του κλίματος και για να γίνει αυτό –όπως είπε-«χρειαζόμαστε μια συμφωνία αλήθειας, διαφορετικές αλλαγές, πραγματική φροντίδα για τους πολίτες που δε τα καταφέρνουν, μέσα από ένα κοινωνικό κράτος με δομές που θα αγκαλιάζει τους ανθρώπους» Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών η κ. Σπυράκη είπε πως ήταν λάθος των προηγούμενων κυβερνήσεων που δεν ρυθμίστηκε, το γεγονός αυτό όμως δεν επιτρέπει την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ενέργειες που στόχο έχουν την συγκέντρωση της δυνατότητας έκφρασης μέσω της τηλεόρασης στα χέρια των ολίγων και να στήσει η ίδια τη δική της διαπλοκή. Παράλληλα σημείωσε πως η ΝΔ όταν εκλεγεί θα καταργήσει το Νόμο Παππά και θα δώσει περισσότερες άδειες με εύλογο τίμημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα