Σάμος: Παρουσιάστηκε η νέα διαδικτυακή δράση της τουριστικής προβολής του Νομού Σάμου

09:20 2/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η νέα διαδικτυακή δράση της τουριστικής προβολής του Νομού Σάμου παρουσιάστηκε στην κατάμεστη αίθουσα του αμφιθεάτρου της Π.Ε παρουσία της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου, του Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Νίκου Κατρακάζου και της Αντιπεριφεριάρχη πολιτισμού Φωτεινής Θαλασσινού, εκπροσώπων παραγωγικών ομάδων του νησιού και πλήθους κόσμου. Αρχικά το λόγο πήρε η κ. Καλογήρου η οποία αναφέρθηκε στο portal visitsamos.

gr που κατασκευάστηκε με την συνδρομή αιρετών και εθελοντών σε μια κοινή προσπάθεια να διαφημιστεί ο νομός και να ανατραπεί η κακή κατάσταση που υπάρχει. «Στόχος μας είμαι να διαφημίσουμε με χαμηλό κόστος αλλά με υψηλό αποτέλεσμα την Σάμο ενώ ταυτόχρονα να λειτουργήσει ως «ομπρέλα» κάτω από την οποία θα μπουν όλοι οι φορείς της περιοχής» δήλωσε η κ. Καλογήρου .

Πολυεπίπεδη χαρακτήρισε την παρουσία του κοινού ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος ενώ τόνισε ότι το συγκεκριμένο portal πρέπει να είναι το απόλυτο εργαλείο για την προώθηση του τουρισμού και πρέπει να στηριχτεί από όλους για να προχωρήσει και να λειτουργήσει σωστά. Επίσης δήλωσε ότι όλο το εγχείρημα είχε ξεκινήσει από το 2014, και με την συνέργεια των αιρετών προηγούμενης και της νέας Περιφερειακής Αρχής υπήρξε ένα καλό αποτέλεσμα και ένα εργαλείο που μπορεί να λειτουργήσει υπέρ της σωστής προώθησης του τουριστικού προϊόντος του νομού.

Keywords
Τυχαία Θέματα