Πρεμιέρα αύριο για το διεθνές τουρνουά τένις με αναπηρικό αμαξίδιο

13:30 1/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Από τις 2-4 Σεπτεμβρίου στην Τερψιθέα στο Larissa Sports Center θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές Τουρνουά Τένις με αναπηρικό αμαξίδιο OLYMPUS OPEN 2016. Το τουρνουά στηρίζουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο δήμος Λαρισαίων, το Επιμελητήριο Λάρισας και ο πρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης ANIMUS Αχ. Νταβέλης, καθώς και μια σειρά επιχειρήσεων της Λάρισας, οι οποίες συνέδραμαν την όλη προσπάθεια για την φιλοξενία της διοργάνωσης.

Μιλώντας

στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου μαζί με τους συνδιοργανωτές η «ψυχή» της όλης διοργάνωσης ο αθλητής τένις σε αναπηρικό αμαξίδιο και προπονητής Κώστας Βαζούρας, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όλους τους φορείς και τους επιχειρηματίες που στήριξαν την διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Από τη συνέντευξη τύπου των συνδιοργανωτών του Διεθνούς Τουρνουά στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου ΘεσσαλίαςΤόσο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, όσο και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, δήλωσαν αρωγοί τέτοιων προσπαθειών και συμπαραστάτες σε όλες τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν για να κάνουν την Λάρισα μια περιοχή φιλική προς τα άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημ. Αδάμ μάλιστα ανέφερε ότι υπάρχει συνεργασία με τις επιχειρήσεις στον χώρο του επισιτιστικού κλάδου για να ληφθούν μέτρα που θα διευκολύνουν τα άτομα με αναπηρία.
Και ο πρόεδρος του Κέντρου Αποκαστάστασης ANIMUS Αχ. Νταβέλης ευχαρίστησε από την πλευρά του όλους τους επιχειρηματίες και τους φορείς που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της διοργάνωσης.
Στο Διεθνές τουρνουά τένις με αναπηρικό αμαξίδιο θα λάβουν μέρος 8 άνδρες αθλητές και 5 γυναίκες αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Μάλιστα όπως ανέφερε στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Μιχ. Σακελλαρίου το ΚΤΕΛ θα φροντίσει να υπάρχει δωρεάν συγκοινωνία για την μετακίνηση του κοινού από και προς τον χώρο διεξαγωγής του τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα