Ο 7ος Ολυμπιακός Ποδηλατικός Δρόμος Ειρήνης στον Πύργο

18:21 8/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Ποδηλατικός σύλλογος Πύργου «Ποδηλατοδρόμος» διοργανώνει στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου του 2016 τον 7ο Ολυμπιακό Ποδηλατικό Δρόμο Ειρήνης, «7th Criterium Olympic Race Of Peace», σε συνεργασία με την Ε. Ο. Ποδηλασίας, τον Δήμο Πύργου, τη Δημοτική Κοινωφελή επιχείρηση ΔΗΚΕΠ και την Περιφερειακή

Ενότητα Ηλείας και με την υποστήριξη της Ελληνικής Αστυνοµίας, του ΕΚΑΒ, του Νοσοκοµείου Πύργου, του Ερυθρού Σταυρού, του Δηµοτικού Λιµενικού Ταµείου, των εµπλεκοµένων Δήµων, της ΑΟΛΑΠ και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

Στο «7th Criterium Olympic Race Of Peace», που θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ από το κέντρο του Πύργου Ηλείας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι, θα πάρουν μέρος άνδρες, νέοι άνδρες, έφηβοι, γυναίκες και μάστερς ποδηλάτες, ενώ θα υπάρχει και κατηγορία open.
Το τεχνικό συνέδριο του αγώνα θα γίνει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Ηλείας. Αλυτάρχης του αγώνα είναι ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (κομισάριος UCI).

Keywords
Τυχαία Θέματα