Να λήξει ο ΦΟΔΣΑ το θέμα των σκουπιδιών

10:52 8/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου καλείται τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 να τοποθετηθεί επί της μελέτης για το νέο ΠΕΣΔΑ, δήλωσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας τονίζοντας ότι «πρέπει να λήξει ένα θέμα 30 ετών»

και πρόσθεσε: «Οσα έχουν γίνει από πλευράς Δημάρχων – η απουσία ενδιαφέροντος – δε μας τιμούν. Είναι ζήτημα ευθύνης και συνέπειας για την Αυτοδιοίκηση να ξεκαθαρίσει τι θέλει ακριβώς. Πολιτική δεν μπορεί να γίνει χωρίς επίγνωση της πραγματικότητας και των δεδομένων που τη συναποτελούν. Πολιτική σημαίνει

αποτέλεσμα και όχι ατέρμονες συζητήσεις και διχογνωμίες». Ο Π. Νίκας προσέθεσε πως «ο Δήμος Καλαμάτας πάντοτε είχε ανταπόκριση, θέση και άποψη για όλα τα σπουδαία ζητήματα και, ασφαλώς, και για τη διαχείριση των απορριμμάτων» και στη συνεδρίαση της Δευτέρας «πάει με απόφαση και πρόταση».
– Στο μεταξύ τον κώδωνα του κινδύνου για τη λειτουργία του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου κρούουν οι εργαζόμενοι σε αυτόν, με επιστολή τους προς τη διοίκηση.
Στο γράμμα τους οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι «στις 29/6/2016 κοινοποιήθηκε στον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου κατασχετήριο εις χείρας τρίτων, για ποσό 411.430,44 ευρώ, που ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου κληρονόμησε ως οφειλή για εκτέλεση εργασιών αποκομιδής ανακύκλωσης από τον συγχωνευθέντα ΦΟΔΣΑ Λακωνίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα