Τελευταία ημέρα η σημερινή, για την κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σήμερα Παρασκευή λήγει η προθεσμία για την κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων. Οι υποψήφιοι πρέπει με τον προσωπικό κωδικό που τους έχει δοθεί να εισέλθουν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας όπως και στην συγκεκριμένη εφαρμογή που αφορά στην κατάθεση του μηχανογραφικού δελτίου (http://exams.it.minedu.gov.gr), να συμπληρώσουν τις προτιμήσεις τους σχετικά με τις σχολές της επιλογής τους, και να κάνουν την τελική κατάθεση του μηχανογραφικού

τους δελτίου.

Η τελική κατάθεση γίνεται με την επιλογή ¨Οριστικοποίηση¨και αμέσως μετά ο υποψήφιος αποκτά με τρόπο αυτόματο, αριθμό πρωτοκόλλου. Να σημειωθεί ότι μετά την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου καμία αλλαγή δεν είναι πλέον εφικτή.

Συμβουλές της τελευταίας στιγμής

Προτείνεται στους υποψηφίους αφού ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες διαδικασίες να αποθηκεύσουν το αρχείο του μηχανογραφικού τους δελτίου και να το εκτυπώσουν, ώστε να έχουν σε κάθε περίπτωση διαθέσιμο το μηχανογραφικό δελτίο των τελικών επιλογών τους.

Ενώ όσοι υποψήφιοι δεν έχουν λάβει ακόμη κωδικό για την είσοδο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στην σχολική τους μονάδα ώστε να τον προμηθευθούν. Η σημερινή προθεσμία είναι καταληκτική και δεν υπάρχουν περιθώρια παράτασης.

Σε ότι αφορά στις βάσεις εισαγωγής, η διαδικασία συνεχίζεται με την αρχική εκτίμηση περί σημαντικής πτώσης τους, στην συντριπτική πλειονότητα των επιστημονικών πεδίων και των αντίστοιχων σχολών, να φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.

Το άρθρο Τελευταία ημέρα η σημερινή, για την κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα