Το μέλλον του Ελληνικού στίβου στις Σέρρες

10:47 8/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πολωνίας πραγματοποίησε στις Σέρρες η Εθνική ομάδα στίβου Εφήβων νεανίδων.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που αποτελούν το αύριο του Ελληνικού στίβου, μετά τη συμμετοχή τους στο Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων της Τουρκίας επέστρεψαν στην Ελλάδα και ξεκίνησαν από την προηγούμενη

Δευτέρα 4 Ιουλίου καμπ προετοιμασίας στην πόλη των Σερρών, όπου το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Πολωνίας (από 19 έως 24 Ιουλίου).

Τους 21 αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας και τους 8 προπονητές τους, υποδέχθηκε στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» της Π.Ε. Σερρών ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος καλωσόρισε τους αθλητές στις Σέρρες και τους συνεχάρη για την επίμονη προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε να βελτιώνονται διαρκώς στο πεδίο του αθλητισμού που έχουν επιλέξει. Παράλληλα ο Γιάννης Μωυσιάδης τόνισε πως η πολιτεία πρέπει να συνειδητοποιήσει πως με τα ανεπαρκή κονδύλια προς την τοπική αυτοδιοίκηση ,οι χώροι άθλησης των παιδιών δεν μπορούν να συντηρηθούν με τον τρόπο που πρέπει , με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η προσπάθεια των αθλητών.

Keywords
Τυχαία Θέματα