Μια παράσταση ανθρωπιάς από Έλληνες ομογενείς της Ελβετίας για τα Παιδικά Χωριά SOS (video)

08:02 19/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την κωμωδία «Σχέσεις 2 επί 3» ανεβάζει στις 27 και 28 Μαΐου 2016, στο θέατρο Tabourettli-Fauteuil της Βασιλείας της Ελβετίας, η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Όραμα», που δημιουργήθηκε από Έλληνες ομογενείς, για έναν ανιδιοτελή σκοπό: να ενισχύσει οικονομικά τα παιδικά χωριά SOS.

Η Κατερίνα Γιαμαλίδου, Έλληνας ομογενής της Ελβετίας, καθηγήτρια στο επάγγελμα, πήρε μια γενναία

απόφαση: να γράψει, να δημιουργήσει και να συστήσει την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Οραμα» για να βοηθήσει παιδιά στην Ελλάδα που έχουν ανάγκη.

Σε αυτήν την απόπειρα, Έλληνες ερασιτέχνες ηθοποιοί παίζουν αφιλοκερδώς στο θεατρικό που έγραψε η Κατερίνα με πολύ μεράκι και πάθος για καλό σκοπό. Στην παράσταση ο θεατής ζει καθημερινές καταστάσεις τριών ζευγαριών στην Αθήνα του σήμερα, σε έξι μονόπρακτα, που στο τέλος του έργου συνδέονται μεταξύ τους.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Νίκος Μαυράκης, Κατερίνα Schwyter-Γιαμαλίδη, Alcides Toirac, Κώστας Τρούλος, Χαρά Μεσσάρη, Βάσω Βουτσαλά, Έφη Λάσκαρη, Χρυσή Δημήκου, Γεώργιος Σγούρδος, Κωνσταντίνα Μπούτσικα, Πάτροκλος Αναγνώστου

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσιδίμης

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Τσιδίμης

Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Όραμα» καλεί το θεατρόφιλο κοινό να δώσει το δικό του μήνυμα ανθρωπιάς και να υποστηρίξει τα παιδικά χωριά SOS στη χώρα μας που μας χρειάζονται. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας online ή σε καταστήματα με την υπηρεσία starticket.

Info

Ημερομηνία: 27 και 28 Μαΐου 2016Ώρα: 20:00Πού: Θέατρο Tabourettli-Fauteuil (Spalenberg 12, 4051 Basel)

Δείτε στο video συνέντευξη από τον Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS, Γιώργο Πρωτόπαππα

The post Μια παράσταση ανθρωπιάς από Έλληνες ομογενείς της Ελβετίας για τα Παιδικά Χωριά SOS (video) appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα