Η καθημερινή σειρά «Οικογένεια Μπέιλι» στην ΕΡΤ2

07:05 19/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, σε Α΄τηλεοπτική μετάδοση το τεσσαρακοστό δεύτερο, το τεσσαρακοστό τρίτο και το τεσσαρακοστό τέταρτο επεισόδιο της οικογενειακής δραματικής σειράς «Οικογένεια Μπέιλι» (Wind at my back), παραγωγής Καναδά 1996-2001, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, στις 3 το μεσημέρι.

Δημιουργός: Κέβιν Σάλιβαν

Παίζουν: Σίρλεi Ντάγκλας, Κάθριν Γκρίνγουντ, Ντίλαν Πρόβενσερ, Τάιρον Σάβετζ, Τζέιμς Κάρολ, Ρόμπιν Κρεγκ, Ντέιλιν Έρβιν, Λιν

Γκρίφιν, Νταν ΜακΝτόναλντ

Υπόθεση: Το οικονομικό κραχ της δεκαετίας του ’30 προκαλεί τη χρεοκοπία της επιχείρησης των Μπέιλι και τους οδηγεί στο μικρό χωριό Μπέντφορντ, στο Νότιο Οντάριο. Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους όμως, ο Τζακ Μπέιλι πεθαίνει απροσδόκητα και η οικογένεια βρίσκεται σε ακόμα χειρότερη θέση. Η χήρα, άστεγη και χρεοκοπημένη Χάνι Μπέιλι αναγκάζεται τότε ν’ αφήσει τα παιδιά της σε συγγενείς. Σκοπός της είναι να συγκεντρωθεί στο «χτίσιμο» μιας καινούργιας ζωής, ώστε να ενώσει και πάλι την οικογένεια. Και καθώς η δεκαετία του ’30 δείχνει τα δόντια της, οι ήρωες αντιμετωπίζουν τη μία δυσκολία μετά την άλλη, αποκομίζοντας ταυτόχρονα πολύτιμα μαθήματα.

Επεισόδιο 42ο: «Ένα κορίτσι σε μπελάδες». Η Άλις ΜακΦάρλαν επιστρέφει στο Νιου Μπέντφορντ για να ζήσει με τη μητέρα και τον αλκοολικό πατέρα της. Διαδίδει ότι επέστρεψε με τη θέλησή της, αλλά εμπιστεύεται τελικά στον Χαμπ ότι την έδιωξαν λόγω μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Ο Χαμπ κάνει τα πάντα για να της συμπαρασταθεί. Προσφέρεται ακόμα και να την παντρευτεί, όμως η Άλις σχεδιάζει να κάνει έκτρωση και να φύγει με το τρένο για το Μπάφαλο, όπου ζει μια θεία της. Στο τέλος, το αγόρι εκμυστηρεύεται τα γεγονότα στην Γκρέις, που, ύστερα από αμφιταλαντεύσεις, αποφασίζει να στηρίξει ηθικά την Άλις. Ουσιαστική στήριξη στην κοπέλα προσφέρουν επίσης, ο Όλι και η Μάρτζορι, δίνοντάς της κίνητρο να ομολογήσει την αλήθεια στη μητέρα της.

Επεισόδιο 43ο: « Ένα Ποτάμι λυσσομανά». Θέλοντας να κάνει έρευνα για το νέο του βιβλίο, ο μυθιστοριογράφος Χιου Φράμπτον φθάνει και εγκαθίσταται στο Νιου Μπέντφορντ. Παρά το γεγονός ότι είναι αγενής, πότης και γυναικάς όλοι στην πόλη επιθυμούν να τον συναναστραφούν. Επιδιώκοντας μια συνέντευξη για την εκπομπή της, η Γκρέις σκοντάφτει στην ιδιορρυθμία του, σε αντίθεση με την Τόπι που κρατά αποστάσεις. Ο Φράμπτον εντυπωσιάζεται από τη σθεναρή στάση της Τόπι και εκφράζει την προτίμησή του προς το πρόσωπό της. Η Τόπι συγκινείται και ανταποδίδει το φλερτ, αλλά αρνείται να ακολουθήσει τον συγγραφέα όταν η δουλειά του στην πόλη τελειώνει. Στο μεταξύ, ο Φατ και ο Πρίτσαρντ αποφασίζουν να ανακαλύψουν το παλιό φορτίο αργύρου που, σύμφωνα με τις φήμες, βρίσκεται στο εγκαταλελειμμένο ορυχείο της Μέι. Πολύ σύντομα, καταλήγουν εγκλωβισμένοι σε μια στοά και όλη η πόλη καταφθάνει στο σημείο για να επιχειρήσει τη διάσωση τους…

Επεισόδιο 44ο: «Μετά τον Λίο». Ο θάνατος του Λίο ΜακΓίντι είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη. Η Μέιζι μαθαίνει ότι ο παππούς της όρισε διαχειρίστρια και κηδεμόνα της τη Μέι. Έτσι, αναγκάζεται να μετακομίσει στο σπίτι των Μπέιλι. Πολύ σύντομα, εξοργισμένη υπό την αυστηρή εξουσία της κυρίας, η κοπέλα, προσπαθεί να βρει τον πατέρα της για να τη σώσει. Δημοσιεύει μια κωδικοποιημένη αγγελία σε εφημερίδα του Τορόντο με αποτέλεσμα ο Έντι Τζάκσον και η σύζυγός του Λουσίλ, να καταφθάσουν στο Νιου Μπέντφορντ. Η Μέι όμως δεν είναι διατεθειμένη να παραιτηθεί των δικαιωμάτων της, παρά το γεγονός ότι ο Έντι μοιάζει να έχει βάλει τη ζωή του σε τάξη. Όταν ο Φατ και ο Πρίτσαρντ καταφέρνουν να αποκαλύψουν την πραγματική ταυτότητα της Λουσίλ, η Μέι δικαιώνεται, αλλά αναγκάζεται να λάβει υπόψη της την αγάπη της Μέιζι για τον μπαμπά της.

The post Η καθημερινή σειρά «Οικογένεια Μπέιλι» στην ΕΡΤ2 appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα