Με τον πρόεδρο των πολυτέκνων Κεφαλονιάς-Ιθάκης συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αλ. Μιχαλάς

13:37 5/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον αντιπεριφερειάρχη απασχόλησης, κοινωνικής μέριμνας και εθελοντισμού Ιονίων Νήσων, Αλέκο Μιχαλά συναντήθηκε o πρόεδρος της ένωσης πολυτέκνων Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Διονύσιος Πούλος και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που απασχολούν τους πολύτεκνους στα δύο νησιά.

Ο κ. Μιχαλάς- σύμφωνα με σχετική ενημέρωση στην ΕΡΤ Ζακύνθου-στο πλαίσιο του ουσιαστικού διαλόγου που έχει ανοίξει η ΠΙΝ με τους πολύτεκνους σε όλα τα νησιά του Ιονίου, ενημέρωσε ότι, «πρόθεσή μας είναι να δημιουργήσουμε μια άτυπη επιτροπή στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων,

από μέλη των διοικητικών συμβουλίων των συλλόγων με τη συμμετοχή της Περιφέρειας, ώστε να επεξεργαστούμε μια σειρά ρεαλιστικών δράσεων και παρεμβάσεων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες».
Σύμφωνα με τον κ.Μιχαλά, «οι δράσεις αυτές θα στοχεύουν στην ενδυνάμωση αλλά και την ανακούφιση των πολύτεκνων οικογενειών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και μέσα στο σχεδιασμό και τις προθέσεις μας είναι η δικτύωση της πολύτεκνης οικογένειας με τις νέες κοινωνικές δομές που σχεδιάζει και θα λειτουργήσει με χρηματοδότηση της η ΠΙΝ σε όλα τα νησιά του Ιονίου».
Προσθέτει, δε, πως, «σαν Περιφέρεια Ιόνιων Νησιών σχεδιάζουμε να οργανώσουμε εκδηλώσεις στις οποίες θα μιλήσουμε για τα θέματα που απασχολούν τους πολύτεκνους και θα τιμήσουμε οικογένειες και μέλη πολύτεκνων οικογενειών που ξεχωρίζουν τόσο στα νησιά του Ιονίου όσο και ευρύτερα».
Τέλος, αναφέρει, ότι, «είναι υποχρέωση μας να αποδώσουμε τον οφειλόμενο σεβασμό και την εξαιρετική τιμή σε αυτούς που αποτελούν τον ισχυρότερο βραχίονα επιβίωσης της κοινωνίας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα